Nyskaping

En ny funksjon gjør det lettere for forretningsreisende å bruke Airbnb.

Airbnb satser på bedriftsmarkedet

Ny funksjon har gjort det lettere for forretningsreisende å bo privat.

Publisert Sist oppdatert

Basert på rundt ett års erfaring med bedriftskunder som Google og SoundCloud i USA, lanserte Airbandb i sommer en global løsning for forretningsreisende. I korte trekk går den ut på at den forretningsreisende kan velge at arbeidsgiveren blir direkte belastet for overnattingene, samtidig som utvalgte medarbeidere i bedriften får tilgang til et administrasjonsverktøy med oversikt over overnattinger og kostnader til selskapets utsendte.

Den forretningsreisende kan velge å bo «som hjemme», med eget kjøkken og stue eller å reise som gruppe i en uformell setting der man også kan jobbe eller ha møter, for eksempel hvis man prioriterer beliggenhet eller det sosiale aspektet. Ifølge Airbandb har 1000 selskaper allerede registrert seg, hvorav 500 det første døgnet da løsningen ble global.

– Våre ansatte setter pris på valgfrihet og fleksibilitet som utleiestedene på Airbnb gir dem når de er på tur, enten på konferanser, møter eller på teambuilding. Det er supert at «Googlers» enkelt har tilgang til Airbnbs store utvalg av overnattingssteder når de planlegger reisen, sier Darragh Ormsby, Global Travel Manager i Google i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS