Ledelse

Venstre-leder Trine Skei Granse mener Ap er landets mest konservative parti.

– Ap er landets mest konservative parti

Venstre-leder Trine Skei Grande mener Jonas Gahr Støre og Ap stiller seg på utsiden av alle de tunge reformene som er under behandling.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver dn.no.

– Arbeiderpartiet er anti-reform, anti-endring og grunnleggende konservativt. De er imot enhver endring i samfunnet. Selv om de i utgangspunktet er enig i problembeskrivelsen som ligger til grunn for at reformarbeidene ble satt i gang, sier hun til avisen.

Det var Hadia Tajik, Aps justispolitiske talskvinne, som fikk begeret til å flyte over for Venstre-lederen. I Dagbladet forrige uke var Tajik kritisk til regjeringens forslag til politireform, som hun mener bare kommer med ny inndeling av politidistrikter.

Ap-leder Jonas Gahr Støre tar ikke Skei Grandes påstander seriøst:

– Jeg begynner å forstå hvor belastende det er å være Venstre, som er støtteparti til den blåeste regjering i nyere tid i Norge, og som sikrer flertall for et budsjett som kutter skattene til de rikeste, som legger sterkt press på kommuneøkonomien landet rundt og som treffer vedtak innenfor og utenfor Stortinget som samlet sett fører til sentralisering. Resultatet av det er at hun ukentlig retter skytset mot Arbeiderpartiet, som vitterlig ikke sitter på vektskålen i beslutninger i norsk politikk i denne stortingsperioden. Jeg får lese det som det, og tar det med senkede skuldre, sier han til dn.no.

Powered by Labrador CMS