Ledelse

Innovasjon Norge-sjef Anita Krohn Traaseth mener at hun er utsatt for en svertekampanje.

– En svertekampanje

Innovasjon Norge-sjef Anita Krohn Traaseth mener krefter fra innsiden driver en svertekampanje mot henne og andre nye nøkkelpersoner i organisasjonen.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Dagens Næringsliv.

– Vi opplever en svertekampanje mot Innovasjon Norge og den endringsprosessen vi står i. Det er naturlig å gå etter ledere og nøkkelpersoner som representerer prosessen, skriver hun i et blogginnlegg, der hun viser til en rekke negative oppslag som hun karakteriserer som «drittpakker».

Tidligere i høst varslet Traaseth styret om ukultur i selskapet, blant annet representert gjennom negativ og uprofesjonell kundebehandling og mistrivsel på enkelte avdelinger og kontorer.

– Min rolle er absolutt utsatt, fordi jeg gjennomfører store, reelle endringer som ikke alle liker, svarer Traaseth til Dagens Næringsliv.

I sitt blogginnlegg tar Traaseth for seg ni artikler med kritikk av Innovasjon Norge fra de siste ukene. Hun mener sakene har bakgrunn i en lakkasje som er gjort for å sverte.

– Hvis du ser på hvilke overskrifter notatet medførte er det vel opplagt at motivet ikke var for å motivere eller bidra positivt i en endringsprosess som nærmer seg ferdigstillelse, sier hun til avisen.

Powered by Labrador CMS