Arbeidsliv

Vil at vi skal «like» e-post

Microsoft vil gi deg muligheten til å trykke «liker» på e-posten du får.

Publisert Sist oppdatert

Vant til å «like» og samle på «likes» på Facebook? Nå skal også e-posten utrustet med en «liker»-knapp, skriver The Wall Street Journal, som forteller at det er Microsoft som står bak nyvinningen.

Kanskje kan «liker-knappen“ redusere behovet for å skulle svare på all mulig e-post? Kan et «liker» på en e-post som har ramlet inn i innboksen være alt du trenger for å gi en kort, positiv tilbakemelding? Avsenderen og de andre mottagerne vet da at du har lest og at du er positiv, uten at du trenger å skrive et svar som du poster til dem alle.

I tillegg til «liker»-knappen skal det ifølge Microsoft også komme en «@Mentions» knapp for e-post. Denne funksjonen kan brukes for å gjøre andre oppmerksomme på at vi har nevnt dem i en e-post.

Innbokser som flyter over av e-post er et velkjent problem for mange av oss. Vil slike verktøy gjøre at vi sender ut mindre e-post ? Kan vi i få sagt noe av det vi vil si med et par symboler istedenfor hele setninger i stadig nye e-poster? Det er lov å håpe...

Målsettingen til Microsoft er ifølge The Wall Street Journal at de nye knappene skal komme i alle versjoner av Outlook, men de starter med web-versjonen av programmet.

Powered by Labrador CMS