Arbeidsliv

Per Gunnar Dahl.

Per Gunnar Dahl ny Actis-sjef

Publisert Sist oppdatert

Dahl har lang faglig bakgrunn med utdannelse som folkehelseviter og en mastergrad i ledelse og helsemanagement. Han har solid erfaring fra Stortinget som politisk rådgiver, samt faglig arbeid i Helse- og omsorgsdepartementet, Helsedirektoratet og Nordisk Ministerråd.

– Jeg er veldig glad for å ha fått denne jobben og ser frem til å fortsette det viktige arbeidet til Actis. Norge har mye ugjort arbeid med å redusere uhelse, skader og tapte leveår som følge av rus og rusmiddelbruk. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne viktige oppgaven sammen med styret og medlemsorganisasjonene, sier påtroppende generalsekretær Per Gunnar Dahl i en pressemelding fra Actis.

Arne Johannessen, styreleder i Actis, er svært tilfreds med ansettelsen.

- Styret har vært på jakt etter en kandidat som kan fag, politikk, media og personalledelse. Vi hadde mange gode søkere til stillingen, og Dahl ble valgt fordi han har en særlig sterk faglig bakgrunn, bred politisk erfaring og inngående kunnskap om kommunikasjon og formidlingsarbeid. Styret har store forventninger til hva han kan utrette som generalsekretær, sier Johannessen.

Dahl kommer fra stilling som politisk rådgiver for Arbeiderpartiet på Stortinget hvor han har jobbet de siste syv årene. Han tiltrer stillingen som generalsekretær i Actis 15. januar.

Powered by Labrador CMS