Fra papirutgaven

Elin Ørjasæter.

– Noen bør utvikle en alkolås for sosiale medier

Elin Ørjasæter, klink edru på sosiale medier, barneføderske Anna Rasmussen er klar for barn igjen og Linda Bernander Silseth gjør klar for den nye oljen

Publisert Sist oppdatert

Elin Ørjasæter

– Klink edru på sosiale medier

«Her sitter jeg på min høye, edru hest og ser folket utfolde seg ned på Facebook», skriver Ørjasæter i Morgenbladet. Fra sitt utkikkspunkt høyt hevet over andre i mer bedugget tilstand, lanserer hun ideen om at «noen bør utvikle en alkolås for sosiale medier». Det kan da umulig være så vanskelig.

Anna Rasmussen

Anna Rasmussen. Foto NTB-scanpix.

– Klar for barn igjen

Anna Rasmussen, kjent som bloggeren MammatilMichelle, er 20 og har alt rukket å få tre barn. Det stopper nok ikke her. For ifølge TV2 gikk det ikke mer enn 90 minutter etter at hun nylig fødte sitt tredje barn før hun fikk lyst på et fjerde barn. At lysten på ende flere barn meldte seg så raskt, kan kvalifisere henne for en plass i Guinness rekordbok.

Linda Bernander Silseth

Linda Bernander Silseth. Foto NTB-scanpix.

– Den nye oljeprodusenten

Linda Bernander Silseth er blitt ny styreleder for Nasjonalmuseet. Nå kommer det virkelig til å ta av. «Kunsten er den nye oljen», sier hun til Aftenposten. Milliardene kommer til å renne inn i statskassen. Det er bare for regjeringen å begynne å redusere bevilgningene til kunst via statsbudsjettet.

Powered by Labrador CMS