Ledelse

Morten Andreas Meyer da han gikk av som moderniseringsminister i 2005.

Ny sjef i Huseiernes Landsforbund

Morten Andreas Meyer går fra First House.

Publisert Sist oppdatert

– Morten Andreas Meyer har omfattende erfaring fra lederroller i privat næringsliv, sentrale politiske roller og strategisk kommunikasjonsrådgivning. Hans varierte bakgrunn gjør ham svært godt egnet til å lede Huseierne inn i en ny tid og ytterlige forsterke organisasjonens posisjon, sier Inger Johanne Dehli, leder av ansettelseskomitéen og nestleder i styret i Huseiernes Landsforbund.

Morten Andreas Meyer har blant annet vært statsråd i Moderniserings-departementet, statssekretær i Kommunal- og regionaldepartementet og leder for IBMs konsulentdivisjon. Han kommer til Huseierne fra rollen som seniorrådgiver og partner i kommunikasjonsbyrået First House.

– Vi er et folk av selveiere. Flere enn 80 prosent av oss eier vår egen bolig. Boligen vår er viktig for å skape trygghet i hverdagen og bidrar til sosial utjevning og integrering. Jeg ser frem til å utvikle Huseierne til en enda sterkere stemme på vegne av boligeierne, sier Morten Andreas Meyer.

– Mange politiske spørsmål både lokalt og nasjonalt angår oss som boligeiere. Huseierne skal ikke bare ha synspunkter i disse spørsmålene, men være aktive medvirkere i utformingen av politiske beslutninger som er viktige for organisasjonens mer enn 220.000 medlemmer, fortsetter Meyer.

Peter Batta har ledet Huseiernes Landsforbund siden 1987. Under hans ledelse har organisasjonen vokst fra 5.000 til over 220.000 medlemmer. Lederskfitet skjer 1. juni.

Morten Andreas Meyer

Morten Andreas Meyer er 57 år, opprinnelig fra Hamar og bosatt på Haslum i Bærum. Meyer har allsidig ledererfaring fra privat næringsliv bl.a. som administrerende direktør i Caribonum Norway AS og IBMs konsulentdivisjon i Norge. Fra 2001 til 2003 var han statssekretær for daværende kommunal- og regionalminister Erna Solberg. Fra 2004 til 2005 var han statsråd i Moderniseringsdepartementet. Fra 2012 har han vært seniorrådgiver og partner i kommunikasjonsbyrået First House.

Powered by Labrador CMS