Ledelse

Ny administrerende direktør i Clas Ohlson, Stine Trygg–Hauger.

Stine Trygg-Hauger blir ny administrerende direktør for Clas Ohlson

Publisert Sist oppdatert

Stine Trygg–Hauger blir ny administrerende direktør for Clas Ohlson Norge, og tar over etter Geir Hoff som har gått over i stillingen som Director of New Markets and Expansion, for Clas Ohlson Group. Trygg–Hauger går snart ut i svangerskapspermisjon, og arbeidet med å få på plass vikar er i gang, skriver selskapet i en pressemelding.

Siden september har hun fungert som konstituert landssjef og kommer fra stillingen kommunikasjons- og markedssjef i Clas Ohlson Norge. Hun har jobbet åtte år i selskapet, og hatt hele sin karriere i retail – fra hun startet å jobbe i butikk som 15-åring.

– Detaljhandelen er i endring og retail har aldri vært mer spennende. Kundens behov og ønsker er i rask endring. Clas Ohlson feirer solide 100 år i 2018 og det sier mye om vårt omdømme og posisjon i folks hjem og liv. Jeg gleder meg til å være med på å løse norske kunders praktiske problemer de neste 100 årene også, sier Trygg–Hauger

Hun forteller at selskapets oppdrag er å løse folks problemer i hverdagen, og at det innebærer at det som tilbys kunden hele tiden må utvikles og forbedres for å innfri forventningene.

– Det handler om å forstå kundereisen, kundens behov og sørge for et best mulig kundemøte, i alle kanaler. Jeg tror tilgjengelighet og gode kundeopplevelser blir ekstra viktig i tiden fremover, sier hun.

VD og Konserndirektør i Clas Ohlson, Lotta Lyrå er fornøyd med å ha fått Stine Trygg–Hagen på plass.

– Norge er et viktig marked for Clas Ohlson, og vi er veldig glade for at Stine har akseptert tilbudet om å lede virksomheten her på permanent basis. Stine bidrar med et fantastisk engasjement og stor kompetanse innen detaljhandel og kundemøte, både i Clas Ohlson Norge, så vel som i konsernets ledergruppe, sier Lotta Lyrå.

Powered by Labrador CMS