Nyskaping

Direktør Jan Søgaard i Netsecurity (til venstre), sammen med Sigbjørn Sørensen fra F5 IT.

Netsecurity kjøper F5 IT

Netsecurity kjøper nettverks- og sikkerhetsvirksomheten til selskapet F5 IT.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge en pressemelding blir Netsecurity med oppkjøpet en av de største spesialistene innen sikkerhet og nettverk med egen sikkerhetsovervåkning (SOC) og tjenester levert fra Norge.

– Oppkjøpet innebærer en betydelig styrking av selskapet i tillegg til lokal tilstedeværelse i Stavanger-regionen, sier Jan Søgaard, administrerende direktør i Netsecurity i en pressemelding.

Nett og sikkerhet

Netsecurity ble etablert i 2009, og er eid av Agder Energi og ansatte. Selskapet leverer produkter, løsninger og tjenester som gjør at virksomheter og organisasjoner kan arbeide sikkert på nett. De har kunder i hele landet innen offentlig og private sektor. Netsecurity har kontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand, Grimstad og Stavanger.

- F5 IT har vært kjent for å ha et sterkt miljø innen nettverk og sikkerhet i Stavanger-regionen. Vi blir med oppkjøpet en del av et større miljø som tilfører solid ledelse og kompetanse, større salgsapparat og ikke minst gjør at Stavanger-regionen får en ny seriøs aktør innen IT-sikkerhet, sier Sigbjørn Sørensen, som har ledet avdelingen og blir ansvarlig for region Sør-Vest for Netsecurity.

Powered by Labrador CMS