Nyskaping

MEST INNOVATIV: I en kåring torsdag ble Petter Stordalen ansett som Norges mest innovative leder.

Petter Stordalen kåret til Norges mest innovative leder

700 kommunikasjonseksperter har kåret Strawberry-gründer og eier av Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen til Norges mest innovative leder.

Publisert Sist oppdatert

Hammer & Hanborg står bak den årlige undersøkelsen Kommunikatøren, som kartlegger trender, tar pulsen på kommunikasjonsfaget og synliggjør betydningen av strategisk kommunikasjon. Undersøkelsen er Nordens største i sitt slag og har som formål å løfte frem god kommunikasjon, heter det i en pressemelding. I undersøkelsen er mer enn 700 kommunikasjonseksperter blitt bedt om å oppgi hvem de mener er Norges mest innovative leder.

– Den som uten tvil nevnes oftest er Petter Stordalen. Blant begrunnelsene for hvorfor Petter er landets mest innovative leder finner vi at han er en nytenkende og miljøbevisst leder som er i forkant og ofte kommer med nye løsninger i et ellers satt marked. Respondentene beskriver også Petter som raus, modig og ikke redd for å satse og peker på hans evne til å knytte til seg sterke ansatte, engasjere, gi tillit og motivere, sier Trine Larsen, Managing Partner i Hammer & Hanborg Norge.

Prisen ble delt ut under et seminar på MESH i Oslo torsdag.

– Dette var en hyggelig utmerkelse. Innovasjon er ikke et enkeltmannsforetak. Det handler om å skape miljøer som hele tiden vil og kan utfordre, også selskapets gründer og eier. Innovasjon i Nordic Choice er en del av vår kultur, og strekker seg hele veien, fra et enkelt hotell og til toppledelsen, sier Petter Stordalen.

Jeg skal alltid være positiv. Ikke til det idiotiske, men nesten

Dagens Perspektiv brakte nylig et omfattende intervju med Stordalen, der han blant annet snakker om både bedriftskultur, omstilling og innovasjon.

– Jeg skal alltid være positiv. Ikke til det idiotiske, men nesten, sier Stordalen i intervjuet.

LES VÅRT INTEVJU MED PETTER STORDALEN HER.

Powered by Labrador CMS