Nyskaping

BedRock Solution var en av bedriftene som deltok under Technoports Scale Up Challenge.

Stor interesse for Technoport 2017

Årets konferanse satt ny rekord, både i antall utstillere, deltakere og innledere.

Publisert Sist oppdatert

Som Dagens Perspektiv tidligere har rapportert, gikk JodaCare av med seieren i Scale Up Challenge, og stakk av med 50 000 kroner fra Investinor. I tillegg mottok gründerselskapet inngangsbillett til den anerkjente startup eventen SLUSH.

Under den andre dagen av Technoport-konferansen kunne publikum velge og vrake i spennende foredrag, workshops og paneldebatter. Blant arrangementene som trakk flest besøkende, var foredraget «Surgery – will the surgeon be redundant?», hvor publikum blant annet fikk overvære livesendt hjernekirurgi fra St. Olavs Hospital.

Det var også duket for «speed dating» under Technoport, med omlag 140 unike møter mellom investorer og entreprenører. I tillegg lanserte Sweetzpot sin crowdfundingkampanje via MyShare.live, en plattform for aksjebasert folkefinansiering. Dag to av konferansens utstilling var viet til startups, og her fikk publikum se alt fra droner til meditasjonsverktøy og innendørs hager.

Technoport ble stiftet i 2005 og jobber for å stimulere til og drive frem innovasjon på nasjonal basis fra Trondheim. Technoport har jobbet med tverrfaglige innovatører i over 10 år og er mest kjent for Technoport-konferansen, Norges største teknologikonferanse for offentlig og privat industri, startups, investorer og akademikere.

Powered by Labrador CMS