Annonse
138433446_1010b.jpg

Årets Konsulentpriser

Det skriver konsulentguiden.no

Steinar Hopland sier tildelingen av prisen er først og fremst en stimulans til å levere enda bedre tjenester til sine oppdragsgivere.

- Jeg setter også svært stor pris på denne høye anerkjennelsen for det faglige arbeidet som er levert, mye takket være dyktige kollegaer.

- Vi er svært stolte av å motta denne prisen, det er en anerkjennelse for Right Management, vår prosjektleder Roland Zistler og hele det nordiske prosjektteamet. Det understreker effekten av å arbeide i tett partnerskap med en faglig kompetent og fokusert kunde som også våger å utfordre oss som leverandør, sier Hans Morten Skivik, Direktør Talent Management Norway som mottar prisen på vegne av Right Management Norway.

Right Management Norway er kåret til Årets Konsulentbedrift for prosjektet «MORE. Coaching for Performance» 2008/2009. Selskapet ble nominert av EDB Business Partner.

- Vi erfarer at med den nye generasjonen medarbeidere blir coaching som virkemiddel i ledelse stadig viktigere, sier Skivik.

Right Management ble nominert for denne prisen på bakgrunn av et nordisk lederutviklingsprogram for over 400 ledere. Programmet gikk over to samlinger med sterk forankring i den enkeltes egen lederpraksis. Hovedfokus i programmet var knyttet til Performance Coaching og coachende lederskap. Deltakerne og virksomheten erfarte hvor potent coaching er som virkemiddel i lederskapet og for resultatskapingen.

Juryen la spesielt vekt på oppdragets omfang og kvalitet. Prisen sender også et et sterkt signal om nytteverdien av executive coaching i norske bedrifter.

Juryen bestod av juryformann adm. dir Nils Øveraas i Accenture, Øistein Mjelve, nestleder i Abelia; Steinar Bjartveit, BI (høyskolelektor II og fagansvarlig for BI's Consulting-program); styremedlem CMC Per-Egill Frostmann i Institute of Management Consultants - Norway og redaktør Anne Cathrine Røste i Konsulentguiden.

Annonse
Annonse