Annonse
163500_1705899.jpg
Arild R. Hilde foran et av verkene til Trine Skulstad som henger i Felix Konferansesenter på Aker Brygge.

Godt vant

– Vår tidligere eier, Storebrand, har jo lært oss opp godt. De har jo en egen kunstansvarlig, og på den tiden de fortsatt eide oss, var alle rommene utstyrt med kunst, forteller daglig leder Arild R. Hilde.

Hilde forteller at Storebrand, selv etter at de ikke lenger hadde noen eierinteresse i Felix Konferansesenter, lot det henge kunst på veggene i lokalene. Men da Storebrand skulle flytte til Lysaker, og ikke lenger skulle benytte seg av lokalene, tok de med seg verkene.

– I den forbindelse fikk vi råd av interiørarkitekten vår, og slik kom vi altså over kunstneren Trine Skulstad, forteller Hilde.

Kundene våre er opptatt av kunst, kan Hilde fortelle. – Vi får mye oppmerksomhet rundt det vi har på veggene. Kunsten er viktig i møtesammenheng fordi det betyr mye at man har noe pent å hvile øyet på, sier han.

– Vi som går her til daglig ser det kanskje ikke like godt, men alle vil nok legge merke til forandringer. Personlig er jeg veldig opptatt av kunst, men her er det altså i møtet med kundene at kunsten er viktig, sier Hilde.

Og verkene lyser virkelig opp i lokalene.

– Det er morsomt å gjøre forandringer av og til for oss som går i det samme miljøet hver dag, avsluter Hilde.

Kunst på jobb
Annonse

Kunst på jobb
Annonse