Annonse
hans_geelmuyden.jpg
Hans Geelmuyden innrømmer at han ikke har vært en god leder.

Jeg var en elendig leder

Styreleder Hans Geelmuyden (55)  i og medgründer i Geelmuyden Kiese kjøper  nå det skandinaviske pr-byrået House of Communication med hovedkontor i København, skriver Dagens Næringsliv.

- Det er gøy å være på hugget igjen!, sier Geelmuyden

Oppkjøpet er en del av GKs strategi for å vokse videre i Skandinavia.

Kommuniksjonsselskapet Geelmuyden.Kiese har som kjent vært gjennom turbulente tider. Geelmuyden har vært gjennom det han beskriver som en særdeles krevende periode som sjef for ett av Norges største pr-byråer, etter at flere sentrale medarbeidere og partnere har sluttet.

Har gått i alle fallgruvene

– Jeg har gått oppi alle fallgruver det er mulig å havne i. Jeg jobbet 80 timer i uka og hadde en kundeomsetning på 30 millioner kroner, men jeg var en elendig leder for GK. De ansatte gikk for lut og kaldt vann. Jeg har vært der for mine kunder, men ikke for mine ansatte, sier Geelmuyden til DN.

Han innrømmer at det har vært krevende å være gründer og sjef for GK, som han etablerte sammen med makkeren Jo Kiese i 1989.

– Jeg har vært helt kadaver i perioder. For tre år siden hadde jeg hjertebank og blodsmak i kjeften, men endringen kom da vi fikk på plass en ny ledergruppe. Det forandret alt, sier Geelmyden til Dagens Næringsliv.

Annonse
Annonse