Annonse
nettverk_sosial.jpg

Nettverkstips for innadvendte

Nettverksbygging er noe det snakkes og skrives mye om, men det er langt fra alle som er komfortable med tanken på å skulle prate med ukjente mennesker.

Lisa Petrili, daglig leder i selskapet C-Level Strategies Inc og forfatter av boken ”The Introvert's Guide to Success in Business and Leadership”, gir i et blogginnlegg hos Harvard Business Review tips til hvordan innadvendte kan nettverke på sin egen måte.

Ett av rådene hennes er å oppsøke enkeltpersoner istedenfor grupper. Det kan virke mindre skremmende. Et annet tips å er bruke sosiale medier når du skal presentere deg selv. Du eksempelvis bruke LinkedIn, Twitter og Facebook til å komme i kontakt med folk i forkant av arrangementer. Det kan gjøre det lettere å snakke med folk på selve arrangementsdagen.

Petrili har for egen del har akseptert at hun er innadvendt og må nettverke på sin egen måte. Hun forteller også i blogginnlegget sitt at hun pleier å bruke litt tid for seg selv etter energikrevende nettverksmøter. Slik lader hun opp igjen batteriene.

Annonse
Annonse