Annonse
151460_1422788.jpg
Paal Espen Hambre, partner i Arctic PR liker assosiasjonene bildet gir ham. Kunstneren Lise Teiens bilde minner ham om ferie og familieliv på Skagen.

Sug i magen

– Når jeg ser på bildet på veggen min hender det at jeg får et sug i magen, forteller Paal Espen Hambre.

Han og familien har tilbrakt mye tid på Skagen. Og da han første gang så bildet som nå henger på kontoret hans var det nettopp Skagen bildet minnet ham om.

– Dette er jo mitt sted. Bildet ga meg umiddelbart en god følelse, forteller han.

I 2008 hadde en samarbeidspartner av Hambre akkurat bestilt flere bilder av kunstneren Lise Teien. Hun er en lokal kunstner fra Nesøya som både maler egenkomponerte motiver og lager kunst på bestilling.

– Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke har veldig stor greie på kunst. Men jeg vet hva jeg liker, sier han. – Jeg falt veldig for de bildene min venn hadde kjøpt. De var akkurat min type bilder, sier han.

Hambre forteller at landskapet i bildet minner veldig om favorittstedet på Skagen, med hav, sand og to mennesker. Stedet der Kattegatt møter Skagerak.

– Jeg liker at kunst gir meg assosiasjoner. Og det er nettopp det dette bildet gjør. Det er i dette bildet at jobb og fritid møtes for meg, avslutter han.

Kunst på jobb
Annonse

Kunst på jobb
Annonse