Høyre-endringer, boikottrussel og nye målinger

Publisert: 30. august 2013 kl 10.36
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 22.25

Høyre har endringsplanene klare

I det stille har Høyre lagt planene for hvordan vi vil merke et eventuelt regjeringsskifte. Blant annet legges det planer for store helseendringer allerede fra 2014.

 

Ap vil kreve fagbrev av flere

Per nå er det krav om at elektrikeren du leier inn har fagbrevet i orden, mens alle andre grupper i byggebransjen unnslipper det samme kravet. Det vil Ap gjøre noe med. 

 

Rødgrønne har fått igjen troen på Jens

Saken fortsetter under annonsen

Flere rødgrønne velgere har gjenvunnet troen på Jens, ifølge TV2s siste statsministermåling. Men fortsatt tror et flertall på Erna som den mest sannsynlige nye statsministeren. 

 

Senterpartiet vil fase ut oljen

Liv Signe Navarsete understreker at Senterpartiet sakte men sikkert vil fase ut oljen til fordel for fornybar energi. Hun mener Ola Borten Moe gjør en viktig jobb for å styrke partiets miljøprofil.  

 

- Vi skulle gjerne ha bidratt mer

Det var heller ikke i går stor uenighet om Syria. Både Ap og Høyre var i går enige om at Trine Skei Grande er inne på et feilspor når hun foreslår å aksjonere uten FN-mandat. 

Saken fortsetter under annonsen

 

SV-kandidat truer med rødgrønn boikott

SVs førstekandidat i Troms, Torgeir Knag Fylkesnes, er lei av at asylbarnas hensyn aldri settes først. Nå truer han med å boikotte en eventuell ny rødgrønn regjering om ikke politikken overfor asylbarna endres. 

 

Trenger bare én sentrumskamerat

Ap er igjen største parti på VGs siste måling. Allikevel trenger Erna Solberg og Siv Jensen fra henholdsvis Høyre og Frp bare et av sentrumspartiene for å danne flertallsregjering. 

 

Saken fortsetter under annonsen

Høyre legger fram arbeidslivsplaner

Høyres Torbjørn Røe Isaksen er tydelige på at det vil bli endringer også på arbeidslivsfronten med en borgerlig regjering. Blant annet vil han sørge for større mulighet for overtidsarbeid. 

 

Politikere glade for EOS-granskning

NRK og Dagbladets avsløring av EOS-utvalgets uanmeldte inspeksjon hos E-tjenesten i går har skapt reaksjoner flere steder. Nå er politikerne glade for at EOS-utvalget skal granske det hemmelige arkivet, med informasjon om mer enn 400 nordmenn.