senter for seniorpolitikk

Åsmund Lunde ved Senter for seniorpolitikk får årets HR-pris blant annet fordi han er «en pioner når det gjelder senior- og livsfasepolitikk».

HR-prisen 2013 til Åsmund Lunde i SSP

HR-prisen 2013 tildeles seniorrådgiver Åsmund Lunde ved Senter for seniorpolitikk.

Publisert Sist oppdatert

HR Norge deler ut HR-prisen en gang i året. Prisen skal deles ut til personer, grupper eller institusjoner som har bidratt til utvikling av fagfeltet i form av å være rollemodell, etablert fremragende organisatorisk praksis, stått for fremragende forskning eller på annen måte fremmet HR-faget på en særlig fortjenestefull måte.

I år tildeles HR-prisen til seniorrådgiver Åsmund Lunde ved Senter for seniorpolitikk (SSP), opplyser SSP i en pressemelding. Prisen ble delt ut på konferansen HR Norges Beste på Thon Hotell Opera i går, onsdag 11. desember.

Juryen begrunner sin avgjørelse blant annet med at Åsmund Lunde er en pioner når det gjelder senior- og livsfasepolitikk. Han gikk foran og var en ideologisk nytenker da han for 23 år siden ble direktør for Senter for seniorplanlegging. Han var leder, men også ildsjel på sakens vegne, og han er stadig en pådriver innen feltet. Arbeidslivet endrer karakter, noe som medfører nye forretningskritiske utfordringer for morgendagens HR-avdelinger. Åsmund Lunde fremstår som en fremtidsrettet rollemodell og bidrar fortsatt til utvikling av HR-faget gjennom en virksomhetsrettet og bedriftsøkonomisk livsfasepolitikk.

– I mer enn 23 år har Åsmund Lunde arbeidet for å sette seniorpolitikk på agendaen i samfunnsdebatten, og han har bidratt til at arbeidslivets holdninger til seniorer i arbeidslivet er langt mer positive i dag enn for 23 år siden. Jeg gratulerer Åsmund Lunde med en velfortjent pris, sier direktør Kari Østerud ved Senter for seniorpolitikk.

Senter for seniorpolitikk

  • SSP er et nasjonalt kompetansesenter som arbeider med stimulering og utvikling av god seniorpolitikk i arbeidslivet.
  • SSP koordinerer og bidrar til samarbeid om seniorpolitiske spørsmål med myndigheter, partene i arbeidslivet, virksomheter og personalfaglige organisasjoner.
  • I tillegg initierer og støtter senteret forsknings- og utviklingsprosjekter innen fagområdet.
Powered by Labrador CMS