Annonse
0921b16_morten_.jpg

Nordmann håndplukket av Apple

Professoren, som er nærmest er blitt ”rockestjerne” innenfor ledelsesfaget etter å ha skrevet bøker som «Collaboration» og «Great by Choice», tar permisjon fra Berkeley for å lære sjefene i Apple hvordan de skal bli bedre, melder VG Helg.

Toppledelsen i Apple tok kontakt med Hansen allerede for tre år siden, men da takket han nei til tilbudet. Han måtte prioritere å skrive ferdig boken han og Jim Collins hadde forsket så lenge på. Hansen og Collins' bok «Great by Choice» ble en bestselger i USA, og like før jul ringte Apple igjen til Hansen, og denne gangen sa han ja.

Hansen skal gi seminarer og råd for å utvikle lederne i Apple til å bli bedre ledere, og at han forteller til VG at han skal jobbe med en elitegruppe i selskapet.

«Det er gøy å jobbe med slike superperfeksjonister. Det er ikke mange selskaper jeg ville sagt ja til. Apple er i dag verdens mest spennende selskap, sett fra et ledelsesperspektiv. De er ikke redde for å være ukurante, de har en enorm innovasjonsvilje. Å være med der blir veldig spesielt», sier han til avisen.

Annonse
Annonse