Annonse
Annonse
Besøk også:
Annonse
1308_brettet_va.jpg

Ny, større, bedre

Vi har endret logoen for å understreke at det er ledelse som er vårt spesialområde. Og vi har utvidet til 48 sider. Det har sammenheng med at store deler av innholdet i Mandag Morgen og en del fra Økonomisk Rapport er lagt inn i avisen.

For nye lesere kan man prøve avisen i 6 måneder til utrolige 495,- her!

Tanken har vært å lage en «tyngre», viktigere, mer aktuell og levende avis. Det er mer å lese – mer å tenke over – flere impulser til det en holder på med til vanlig.  
Første del av avisen oppsummerer ukens viktigste hendelser. Her introduserer vi to nye spalter – Ukens aktører hvor vi kort summerer opp de som i særlig grad har gjort seg gjeldende i nyhetsbildet. I Panelet lar vi hver uke fire personer trekke fram hvilke saker de har vært spesielt opptatt av siste uke.

I seksjonen Agenda retter vi blikket framover og bringer analyser, trender og fremtidsperspektiver. Agenda-seksjonen handler om rammebetingelser og det som skjer i omverdenen som ledere bør være orientert om.

Vi håper dere synes dette er bra. Vi i redaksjonen har en følelse av å ha kommet i mål, men det er selvsagt en stor misforståelse. Det er nå det begynner. Vi akter å levere en avis hver uke som dere er fornøyd med og som flere vil lese.
Annonse
Annonse