Annonse
1305_brettet_va.jpg

Papiravisen i ny drakt

Denne gangen ser dere at det handler om langt mer enn å gi avisen en ny design fra første til siste side.

Vi endrer logoen for å understreke at det er ledelse som er vårt spesialområde.

Vi utvider til 48 sider. Det har sammenheng med at store deler av innholdet i Mandag Morgen og en del fra Økonomisk Rapport er lagt inn i avisen.

Tanken har vært å lage en «tyngre», viktigere, mer aktuell og levende avis. Det er mer å lese – mer å tenke over – flere impulser til det en holder på med til vanlig.  
Første del av avisen oppsummerer ukens viktigste hendelser. Her introduserer vi to nye spalter – Ukens aktører hvor vi kort summerer opp de som i særlig grad har gjort seg gjeldende i nyhetsbildet. I Panelet lar vi hver uke fire personer trekke fram hvilke saker de har vært spesielt opptatt av siste uke.

Flere av spaltene fra Økonomisk Rapport og reportasjer fra næringslivet finnes i seksjonen Ledelse. Her henvender vi oss spesielt til ledere og det de holder på med. Her finner dere verktøy og tips, sammen med faglig artikler om strategi, ledelse og medarbeiderskap.

I seksjonen Agenda retter vi blikket framover og bringer analyser, trender og fremtidsperspektiver. Agenda-seksjonen handler om rammebetingelser og det som skjer i omverdenen som ledere bør være orientert om.

Vi har samlet kommentarer og meninger i seksjonen Synspunkt.

Etter stillingsannonsene innledes siste del av avisen med den nye spalten Selvangivelse. Deretter følger personorienterte saker.     

Det er vår egen designer, Tim Harding, som har hatt hovedansvaret for den nye designen.

Vi håper dere synes dette er bra. Vi i redaksjonen har en følelse av å ha kommet i mål, men det er selvsagt en stor misforståelse. Det er nå det begynner. Vi akter å levere en avis hver uke som dere er fornøyd med og som flere vil lese.
God lesning

Magne Lerø

Last ned pdf
Annonse

Last ned pdf
Annonse