Annonse
sylvi_listhaug_.jpg
Sylvi Listhaug (FrP) har likevel tenkt å vurdere sin posisjon som sentralstyremedlem hvis partiet hennes kommer i regjering til høsten.

PR-bråk i FrP

Listhaug har fått hard kritikk for sin dobbeltrolle som pr-rådgiver, samtidig som hun sitter i sentralstyret i FrP.

Tidligere har hun uttalt at sammenblandingen ikke er noe problem for partiet, men nå snur hun, blant annet etter sterk kritikk fra andre politikere på borgerlig side, skriver Dagens Næringsliv.

– Dersom FrP kommer i regjering etter høstens valg, og situasjonen tilsier det, må vi selvsagt diskutere saken på helt ordinær måte i likhet med andre relevante problemstillinger som vil dukke opp når man går fra å være et opposisjonsparti til å styre landet. Jeg vil alltid gjøre det som er best for partiet, skriver hun til avisen.

Høyres Per Kristian Foss og Venstres Trine Skei Grande har tidligere uttalt at Listhaugs holdning er henholdsvis «uakseptabel i en borgerlig regjering» og «prinsippløs og amatørmessig».

Les også: Listhaug kritiseres for dobbelrolle

Visepresident på Stortinget, og medlem i gruppestyret i FrP, Øyvind Korsberg, sier at det er naturlig å revurdere Listhaugs plass i sentralstyret.

First House-leder Per Høiby uttaler til Dagens Næringsliv at det er uaktuelt å oppgi selskapets kundelister. Det betyr at de folkevalgte ikke får innsyn i om Listhaug eventuelt kan sitte på begge sider av bordet når hun er med og vedtar politiske løsninger.

Annonse
Annonse