Annonse
sz55f4f2_as_sma.jpg
– Jeg skjønner at denne saken kommer opp, sier Kjetil Rekdal.

Rekdal tjente 200.000 på å levere anonyme tippetips

– Jeg har ingen kommentar til dette nå. La meg komme tilbake til Oslo, og snakke med noen folk først. Jeg må sette meg inn i det. Men jeg har ikke gjort noe kriminelt, sier Rekdal til VG.

Nyheten ble sluppet i forbindelse med den pågående rettsaken mellom Rekdal og hans gamle klubb, Aalesund. Rekdal mener klubben fortsatt skylder ham 1,3 millioner kroner. Mer presist: Oslo-selskapet Sans Event mener å ha 1,3 millioner til gode for Kjetil Rekdals kommersielle rettigheter.

Aalesund-direktør Henrik Hoff, som Rekdal har hatt mange offentlige disputter med, sa onsdag i vitneboksen at dette var en alvorlig sak, og at det måtte avsluttes.

– Jeg hadde en dialog med Fotballforbundet der jeg fortalte at jeg skulle håndtere saken som arbeidsgiver. Vi gjorde det vi kunne for å dysse den ned, for vi skjønte at det ville bli bråk om dette kom ut, sa han.

– Jeg skjønner at denne saken kommer opp, bevares. Det er mulig jeg ser litt annerledes på denne saken enn andre gjør, sier Rekdal til VG.

Rekdal leverte tippetips til spillselskapet Betsson mellom august og desember i 2012. Han skal ha bedt om å få være anonym, og opererte under pseudonymet «Hroar». Betsson skal ha betalt Rekdal 200.000 kroner, har det kommet fram under rettssaken.

Generalsekretær i Norges Fotballforbund, Kjetil Siem, sier til VG at denne saken burde få innvirkning på Kjetil Rekdals muligheter til å bli norsk landslagssjef i fremtiden.

– Det hadde vært rart hvis ikke dette ble med som en del av hans historikk, mener Siem.

Annonse
Annonse