Annonse
Man trenger ikke være bestekompis med sjefen, men å jobbe sammen med nærmeste leder kan gjøre medarbeidere mer engasjerte, viser Leadership IQs studier. Foto: Shutterstock.com

Inspireres av sjefen

Det er ikke sikkert at verken sjefen eller den ansatte har noe ønske om at de skal være nære kompiser. Men hvis en medarbeider begynner å tilbringe litt mer tid sammen med sin nærmeste leder hver uke, vil det komme både vedkommende og bedriften til gode, skriver Business News Daily i en artikkel.

De viser i artikkelen til et selskap som heter Leadership IQ som har kommet frem til at det ideelle for den ansatte er å bruke seks timer per uke sammen med sjefen.

Studier Leadership IQ har gjort viser ifølge artikkelen at ansatte som jobber sammen med nærmeste leder seks timer per uke er 29 prosent mer inspirerte, 30 prosent mer engasjerte, 16 prosent mer innovative og 15 prosent mer indre motivert enn de som tilbringer bare en time i uken sammen med sjefen.

Gründer og sjef i Leadership IQ sier til Business News Daily at det å møtes ansikt til ansikt betyr like mye for ledere som for medarbeidere.

 

 

Annonse
Annonse