Ledelse

Frp-veteran Arne Sortevik er opprørt over partiledelsen.

Veteran slakter eget parti

Tidligere stortingsrepresentant Arne Sortevik kritiserer Fremskrittspartiets ledelse og mener Siv Jensen har ansvaret for at partiets politikk er i fritt fall.

Publisert Sist oppdatert

Fire måneder etter at Arne Sortevik hadde sin siste arbeidsdag på Stortinget, er han opprørt over sitt eget parti, skriver Dagens Næringsliv.

«Hvor er Frp-politikken, Frp-ledelsen og Frps politikere?» spør han på Facebook, ifølge Bergens Tidende. Sortevik, som satt på Stortinget for Hordaland Frp i tolv år, gir partileder Siv Jensen det glatte lag etter at hun valgte ikke å kommentere Per Sandbergs utspill om at det bør arrangeres folkeavstemning om innvandring.

Det er langt fra første gang Sortevik har vært i strupen på eget parti etter regjeringsbyttet. Frank Willy Djuvik, fylkesleder i Sogn og Fjordane Frp, bekrefter at det er skepsis mot regjeringsdeltakelsen i partiet.

– Det er nok mange som føler det på samme måte som Arne Sortevik. Han er ikke alene i det hele tatt. Misnøyen er størst blant medlemmer og lokale tillitsvalgte, mens de fremste folkevalgte har en mer positiv innstilling, sier Djuvik til Dagens Næringsliv.

Powered by Labrador CMS