Annonse
Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson strammer inn for de som tar med seg overgangsstønaden ut av landet. Foto: Thomas Haugersveen/Statsministerens kontor

Vil styrke NAV-samarbeid

Det sa Eriksson under IA-konferansen, melder YS.

Eriksson ønsker å hjelpe flere arbeidssøkere med hull i sine CV-er. De skal tilbake til det virkelige arbeidslivet, som han kaller det.

Han lover klare, politiske tiltak i proposisjonen, som legges frem før jul. Lovforslaget skal omhandle endringer i arbeidsmiljøloven. Tidligere i år sendte regjeringen ut et høringsforslag om å endre dagens arbeidsmiljølov. Arbeidsdepartementet har gått igjennom kommentarene som har kommet inn i høringsrunden, og sender om ikke lenge proposisjonen over til Stortinget for behandling der.

- De som gleder seg og venter i spenning på hva som kommer, trenger ikke vente lenge. Proposisjonen kommer ganske snart, sa Eriksson på konferansen.

- Måten Eriksson svarer på, viser at vi kan forvente at proposisjonen om arbeidsmiljøloven kommer når som helst. Vi er forberedte, sier YS-leder, Jorunn Berland.

Styrker samarbeidet

Eriksson lover klare tiltak på oppfølging av de som står utenfor arbeidslivet. Samarbeidet mellom NAV og det ordinære arbeidslivet skal bli sterkere, lover ministeren.

 

Annonse
Annonse