Aktuelt

Bevegelser

Ny jobb og nye utfordringer

Publisert Sist oppdatert

Sjefen for det hele

Aller Media samler KK med Henne, ToppGirl, Allers, kryssordporteføljen og alle spesial-utgavene knyttet til de ulike merkevarene under én redaktør. Ingrid Skogrand er valgt ut til å få ansvaret for hele mediedivisjonen, melder Kampanje.

Skogrand startet i Aller i 2005 og har hatt flere ulike lederstillinger i konsernet.

Kreativ leder

Knut Christian Moeng er blitt ansatt som kreativ leder i Content Marketing-divisjonen i Egmont Publishing.

– Denne mannen har jeg jaktet på. Knut Christian Moeng har en unik kreativ teft og vet hvordan man skaper gode redaksjonelle konsepter som trigger målgruppen. Han behersker alle medieflater, sier Nina Wergeland, leder for Content Marketing i konsernet, i en presse-melding.

Moeng kommer fra stillingen som redaktør i MANN, og har tidligere vært innom magasinet C!, Her & Nå, NRK P3 og MTGs ungdomskanal ZTV.

Moeng tiltrer stillingen så snart som mulig.

Ny Twitter-sjef

Jack Dorsey (38) blir ny Twitter-sjef. Det melder Dorsey selv på Twitter. Dorsey var med på å grunnlegge Twitter i 2009, og har vært fungerende toppsjef i selskapet de siste tre månedene, etter at Costolo ga seg.
Dorsey skal på samme tid lede betalingsselskapet Square, som han også har stiftet.

Ny toppsjef i Sweco Norge

Grete Aspelund blir ny adm. direktør for Sweco Norge AS. Hun overtar etter Tron Kjølhamar. Aspelund kommer fra stillingen som konsernsjef for Nemko AS.

Aspelund har bred næringslivserfaring og har foruten lederstillinger i Nemko, vært adm. direktør for Rambøll Management. Hun har lang erfaring innenfor organisasjons- og lederutvikling fra både privat og offentlig sektor.

Hun tiltrer som adm. direktør 1. januar 2016.

Går av

Ralph Lauren (76) gir seg som konsernsjef etter 48 år i Ralph Lauren Corporation, ifølge Wall Street Journal.

Stefan Larsson, som nå er sjef for klesprodusenten Old Navy, skal ta over. Old Navy er en del av GAP-konsernet.

Ralph Lauren fortsetter i rollene som styreleder og designsjef.

Ny salgssjef hos Nasta

Lars Engmark (44) er ansatt som ny salgssjef hos Hitachi-importør Nasta. Engmark har hatt flere lederstillinger i salgsorganisasjoner, sist som daglig leder i Thorsholm Eiendom i Sandefjord.

Slutter

NRK-programleder Viggo Johansen (66) slutter ved nyttår i NRK. Johansen har takket ja til en sluttpakke, skriver journalisten.no.
Johansen har en lang karriere bak seg i NRK hvor han har holdt hus siden 1978, med unntak av en kort periode hvor han var innom TV2 og Dagbladet.

Nye oppgaver i God Morgen Norge

En annen programleder-kjenning som trer av er Signe Tynning. Tynning har ledet God -Morgen Norge i 15 år. Fredag 9. Oktober hadde hun sin siste sending for programmet, men hun fortsetter med nye oppgaver i redaksjonen.

Powered by Labrador CMS