Aktuelt

Bevegelser

Ny jobb og nye utfordringer

Publisert Sist oppdatert

Til Telenor

Wenche Agerup blir ny direktør for samfunnskontakt i Telenors konsernsledelse, det melder Kampanje.

Telenor øker ledelsen til over 20 personer, en kraftig opptrapping fra tiden under Baksaas da ledelsen bestod av 10. Kun tre av 21 Telenor-direktører er kvinner. En av dem er altså den nye PR-sjefen.

Agerup kommer fra Hydro hvor hun har vært siden 1997.

Ny avdelingssjef hos Sulzer

Kim Borge (36) er ansatt som avdelingssjef hos Sulzer, melder VVS Aktuelt.

Borge 10 års erfaring fra FoU i kjemisk industri ved Dynea AS, der han har jobbet med utvikling av produkter og som produktansvarlig inn i produksjonen. Han har også erfaring fra betong i byggebransjen, der som produksjonsleder og distriktssjef i Unicon AS.

Slutter i DNB

Kjersti Haugland slutter i DNB Markets og returnerer til sin gamle arbeidsgiver Norges Bank. Der blir hun assisterende direktør i en enhet som heter politikk og analyse. Hun tiltrer etter nyttår.

Senior Manager i KPMG

Geir Sundet er ansatt som Senior Manager i KPMGs Bistandsteam (IDAS). Det melder Bistandsaktuelt.

Sundet kommer fra Riksrevisjonen hvor han var seniorrådgiver innen forvaltningsrevisjon med sektoransvar for Utenriksdepartementet. Han har 20 års erfaring med bistandsrelatert arbeid, med blant annet 14 år i Tanzania. Han har jobbet for UNDP og flere norske og internasjonale konsulentselskap, og har ledet bistandsprogrammer, flere evalu-eringer, og har erfaring innen teknisk rådgivning og programdesign.

Senior associate i KPMG

Også til KPMGs Bistandsteam er Silje Maria Hanstad, som er ansatt som Senior Associate. Hun har de to siste årene vært Trainee i Trainee Innlandet, hvor hun har jobbet for Eidsiva Energi, Norsk Tipping og Sparebank 1. Hanstad er siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen.

Ny Proxll-direktør

Per Holmen Christensen (50) er ansatt som administrerende direktør i Proxll AS.
Christensen har 19 års erfaring fra ulike lederstillinger i Proxll. Han har også 5 års erfaring fra Elkem Technology AS. Han har flere verv i markedet og sitter som styremedlem i Integra (NHO), ITS-rådet, brukerforum for offentlige anskaffelser (NHO) og Norsk elektroteknisk komite (NEK).

Christensen er utdannet sivilingeniør innen elkraftteknikk fra NTNU og RWTH i Aachen (Tyskland) samt bedriftsøkonom fra BI. (Kilde: VVS Aktuelt)

Til Dølen

Bjørn Kjellsson Sletten blir daglig leder og redaktør i Dølen, det melder journalisten.no. Kjellsson Sletten har vært konstituert i stillingen siden august 2014. Han kommer fra redaktørstilling i bladet Folkemusikk og folkemusikk.no.

Powered by Labrador CMS