bevegelser

Bevegelser

Ny jobb og nye utfordringer

Publisert Sist oppdatert

Warland blir ny SSO-direktør

Morten Warland (52) blir Stavanger Symfoniorkesters nye administrerende direktør fra 1. januar 2016.

– Det er en utrolig spennende mulighet å få bidra til å gjøre en fantastisk organisasjon enda bedre, sier Morten Warland i en pressemelding.

- Warland er en veldig god leder med mye nyttig ledererfaring både nasjonalt og internasjonalt. Han er en ypperlig strategisk tenker som er opptatt av resultater, og han er en sterk kulturbygger. Med sin økonomi- og markeds-føringsbakgrunn vil han gjøre en god innsats for orkesteret framover, sier Martin Gjelsvik.

Warland har vært administrerende direktør og nordisk forsikringsansvarlig for -Santander Consumer Bank siden i fjor, og tidligere -administrerende direktør i GE Money Bank fra 2001. Warland har også vært en del av den -nordiske ledelsen i Santander og GE og har i -tillegg erfaring som markedssjef, merke-varesjef, konsulent, kundebehandler og daglig leder.

Digitaldirektør i Egmont

Audun Giske forlater Microsoft etter ni år og blir digitaldirektør i Egmont. Giske har jobbet med utviklingen og ledelsen av Microsofts redaksjonelle og kommersielle innholdssatsninger på ulike plattformer, samt vært magasinansvarlig og nettredaktør i Kampanje - som den gang var eid av Hjemmet Mortensen. Før den tid var han journalist i Aftenposten Multimedia.

– Dette er i mine øyne en av de mest spennende jobbene i mediebransjen, og jeg gleder meg enormt til å gi meg i kast med både mulighetene og utfordringene Egmont Publishing står overfor på digitalområdet, sier Giske til Kampanje.

Salgssjef i LK Systems AS

Anthoni Dias blir salgssjef I LK Systems AS, det melder VVS Aktuelt. Han har jobbet for selskapet i 4 år og har hatt salgsansvaret for Rogaland og deler av Vest-Agder.

Før han LK jobbet han som rørlegger i 10 år og siden som avdelingsleder i Nærbø Rør og Elektro AS, der han som rørleggermester ledet røravdelingen i 10 år.

Internasjonal leder i Normisjon

Dag-Håkon Eriksen (42) er ansatt som internasjonal leder i Normisjon, medler Bistandsaktuelt. Han har allerede fungert i stillingen i et drøyt år, som vikar for Anna Birgitta Langmoen Kvelland. Hun sa i høst opp stillingen etter å ha fått forlenget sitt åremål som generalsekretær.

Eriksen har tidligere vært utsending for NLM Etiopia, og jobbet for Acta og Den norske kirke.

Prosjektleder i Lemminkäinen Norge

Ola Kvammen er ansatt som prosjektleder i Lemminkäinen Norge, det melder Anlegg & Transport. Kvammen kommer fra stillingen som prosjektleder for Eiganestunellen i Implenia Construction Gmbh, og har erfaring fra anleggsvirksomhet nasjonalt og internasjonalt.

Kvammen vil fungere som prosjektleder for Fjærlandsanleggene, der Lemminkäinen Norge bygger kraftverkene Lidal og Romøyri i Sogn og Fjordane. Kontrakten har en verdi på cirka 200 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS