ny jobb

Bevegelser

Ny jobb og nye utfordringer

Publisert Sist oppdatert

Kreativ leder i Isobar

Christian Aune rykker opp fra kreatør til en nyopprettet stilling som kreativ leder. Isobar forteller til Kampanje at byrået med denne ansettelsen ønsker å sende et signal om at de kreative ambisjonene heves.

Aune har erfaring fra både det norske og det engelske markedet, og har tidligere jobbet i Mediafront og McCann, før han kom til Isobar.

Ny daglig leder i NTB Arkitekst

Camilla J. Frølich (44) er ansatt som daglig leder i NTB Arkitekst AS. Hun kommer fra stilling som leder i Gyldendal Kompetanse.

– Ansettelsen er en viktig del av NTBs satsing på språkkurs og språkkonsulenttjenester, sier kommersiell direktør i NTB, Anne Solerød Christensen i en pressemelding.

Arkitekst ble kjøpt av NTB i 2014. NTB Arkitekst tilbyr klarspråkstjenester til det offentlige og hjelper private virksomheter og organisasjoner med å finne sin språklige stemme. Selskapet tilbyr også kurs innenfor NTBs øvrige kjerneområder: språk, fotografering, bildebruk og bilderettigheter, grafikk og sikkerhet for journalister.

Frølich får ansvar for daglig ledelse, salg og kundedialog, utvikling av nye produkter, strategi og personalansvar for selskapets ansatte. Hun har hovedfag i litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo og har jobbet i ulike stillinger i Gyldendal siden 1997. Siden 2009 har hun vært leder av Gyldendals kurssatsing.

Slutter i Google Norge

Teamleder i Google Norge, Lars Bratsberg, slutter i Google Norge og setter kursen mot Hong Kong. Der skal Bratsberg starte opp som byråansvarlig i Google Hong Kong.

– Jeg går inn i ledergruppen der nede og skal lede Googles byråteam i Hong Kong. Det er en fantastisk mulighet man ikke får i mange store norske medieselskap i dag. Jeg ville nok angret resten av livet hvis jeg hadde latt denne passere. En mulighet hvor man vil vokse, lære, få et bredere perspektiv både for meg og min familie, sier Lars Bratsberg til Kampanje.

Bratsberg tar med seg både kone og barn og sier han har et treårsperspektiv med sin nye tilværelse, og sier han ikke har noen koblinger til verken Asia eller Hong Kong fra før. Alt blir nytt.

– Jeg ser frem til å lære et nytt marked å kjenne og føle på en ekte internasjonal og multikulturell scene samt lære lokalt språk og etikette. Sistnevnte blir viktig, men også veldig gøy og måtte integrere seg å respektere at ting gjøres annerledes. Både dette med å holde og motta visittkort med to hender og legge de i ett egnet etui nærme hjerte er jo noe jeg aldri har praktisert til nå, men det blir dagligdags i Hong Kong, sier Bratsberg.

Overtar etter Dyrhaug

Atle Pettersen blir ny programleder i «Beat for Beat».

– Det går ikke an å få større sko å fylle. Dette er et program som veldig mange har et sterkt forhold til, og det ligger en viss ærefrykt i å tre inn i programlederrollen. «Beat for Beat» er jo Ivar Dyrhaug, sier Pettersen til TV 2.

Pettersen fikk sitt gjennombrudd på tv da han tok andreplassen i «X Factor» i 2010, og gikk av med seieren i «Skal vi danse» året etter. Han debuterte som programleder for under ett år siden, sammen med Haddy N’jie i «Julemorgen» på NRK. I sommer ledet han «Sommeråpent» i en uke sammen med Nadia Hasnaoui.

Ivar Dyrhaug har ledet over 300 «Beat for Beat»-sendinger siden 1999.

Skofterud legger opp

Langrennsløper Vibeke Skofterud avslutter karrieren. Nå skal OL- og VM-vinneren lære andre å gå på ski. 35-åringen fra Slitu gikk ut av landslaget etter sesongen 2013/2014 og var inntil i sommer tilknyttet privatlaget Team Santander. Skader og sykdom gjorde imidlertid at hun ikke gikk skirenn forrige vinter.

– Kroppen har sagt klart i fra over lengre tid, og nå var det på tide å si skikkelig stopp. Jeg har fått levd ut drømmen, konkurrert med verdens beste, skapt venner for livet og fått være med på verdens mest suksessrike landslag. Det har kostet, men det har vært et sant privilegium, sier Vibeke Skofterud i en pressemelding.

Hun kan se tilbake på OL-gull i stafett (Vancouver 2010), VM-titler i samme gren (Oberstdorf 2005 og Oslo 2011) og seier i Vasaloppet (2012) som resultatmessige høydepunkt. Fremover skal Skofterud jobbe med større TV-oppdrag og bruke sin skikunnskap til å gjøre andre gode.

– Nå blir det fullt fokus på å kjøre egne skikurs og foredrag, sier Vibeke Skofterud.

Powered by Labrador CMS