lederskifter

Christian Fure blir ny iProspect-sef

Christian Fure ny iProspect-sjef

Ny administrerende direktør for iProspect Norge er nå på plass etter at Magne Uppman bestemte seg for å slutte i selskapet og starte et nytt teknologiselskap.

Publisert Sist oppdatert

Den nye lederen er Christian Fure, som til nå har vært digital direktør i morselskapet Dentsu Aegis Network Norge.

– Prosessen med å ansette en ny administrerende direktør i iProspect har vært særdeles omfattende og jeg har faktisk snakket med over 100 personer angående denne stillingen, sier Paal Fure. Han forteller at Fure ble tilbudt stillingen høsten 2014. Den gangen valgte han å takke nei fordi han ønsket å ferdigstille oppgaven med å omstrukturere vårt digitale tilbud i konsernet.

– Når han nå et år senere velger å takke ja, er både jeg og ledergruppen i Dentsu Aegis Network Norge overbevist om at vi har rett mann på rett plass. Fure har hele tiden vært den sterkeste kandidaten til å lede iProspect inn i neste fase, sier han.

Christian Fure har bakgrunn som digital direktør i mediebyrået Vizeum frem til 2013, og har siste halvannet året jobbet med å strukturere digitale tilbudet og organisering på tvers av Dentsu Aegis Network som eier både iProspect og Vizeum i tillegg til Carat, Isobar, PSlive og Amnet.

Fortsetter

Han vil fortsette i rollen som digital direktør i Dentsu Aegis Network Norge i tillegg til stillingen som administrerende direktør for iProspect. Han vil også fortsette å være en del av konsernledelsen i Dentsu Aegis Network Norge.

Med sin lange fartstid i konsernet kjenner Christian både selskapet, medarbeiderne og kundene i iProspect svært godt noe som vil sikre en smidig overgang mellom de to lederne.

– Jeg er veldig motivert for å ta over etter Magne som leder i iProsepct. Magne har virkelig satt fotavtrykk i bransjen og sørget for at iProspect i dag er ledende i Norge innen performance marketing. iProspect har siden oppstarten i 2007 skaffet seg en solid plattform for den ambisiøse strategien byrået har, sier Christian Fure.

Uppman har vært leder i iProspect siden 2011, og selskapet har under hans ledelse vokst fra å være et lite selskap med 6 ansatte til nå å telle over 50 medarbeidere og til å bli Norges desidert største performance marketing-byrå.

– Jeg gleder meg stort over at vi har fått en kapasitet som Christian til å ta over roret i iProspect. Han besitter en helt unik digital kompetanse, og er uten tvil den som best kan ta byrået videre inn i neste fase, sier Magne Uppman.

Powered by Labrador CMS