Tabber og tull

Siden sist

Om kvinner dyr og den kaotiske kirke.

Publisert Sist oppdatert

Kvinner som er kvinner

Før var det enkelt. Da var en mann en mann og en kvinne en kvinne. Nå blir det stadig mer komplisert. Det er menn som mener det er kvinner de egentlig er, i alle fall er det det de har lyst til å være, og noen prøver å være det selv om de ikke er det. Slik er det også en del kvinner som har det. Det gjeveste her i livet er liksom å være mann.
Aftenposten gjør sitt ytterste for å følge med på utviklingen på kjønnsområdet. De kunne her om dagen melde at «rundt 30 prosent av kvinnene i det nyvalgte Underhuset i London er kvinner». Noen ville ventet det var flere kvinner som virkelig regner seg som 100 prosent. Men en får bare ta til etterretning den utvikling som er på gang. 30 prosent av de kvinnelige politikerne er vitterlig kvinner. Det er da noe.

Dyrene i Sverige

Er det noe de ikke har kontroll på i Sverige, så er det dyr. Det reker jo stadig ulv og bjørn inn over grensen til Norge. Det fører til at bøndene flere steder holder på å bryte sammen. En må huske på at de også plages av Sylvi Listhaug for tiden.

For noen uker siden ble noen svenske apekatter nektet innreise til Saudia Arabia, forståelig nok. Ingen vet hva de kunne ha funnet på.

For noen dager siden kom det en flokk kameler, esler og antiloper spankulerende mitt i morgenrushet vest for Stockholm. Det ble påstått at de eksotiske dyrene var rømt fra et sirkus ved Färingsö i løpet av natten og la ut på vandring langs hovedveien. Det spørs om noen går på den. Også sirkusene sliter med lønnsomheten for tiden – og da gjelder det på skaffe seg gratis markedsføring. Politiet fikk etter hvert tak i personalet ved sirkuset og dyrepassere kom og fikk samlet dyrene inn igjen.

Den kaotiske kirke

NTB melder at «politiet har avhørt 14 personer i saken om medlems-juks i den kaotiske kirken i Norge». Her kalles tydeligvis en spade for en spade. Det er kaos, ikke det katolske som preger Den katolske kirke for tiden. Da er de like godt å bruke den kaotiske kirken. Da vet alle hvem man snakker om. Det er de som skaffer seg medlemmer via telefonkatalogen, melder de inn først og spør om det er greit etterpå. Denne kirken har nå ved hjelp av advokater avvist at de har gjort noe ulovlig. Ifølge katolsk kirkerett er man katolikk selv om man ikke har registrert seg som medlem. Der fikk politiet den. Det neste blir at paven ringer og spør hva som foregår så langt nord i hans rike.

Powered by Labrador CMS