Ledelse

Professor Tor Hernes har vært på verdens største ledelseskonferanse, The Academy of Managent, i Vancouver og hentet hjem bokprisen «George R. Terry Book Award».

Stakk av med prestisjepris

Tor Hernes ble hedret med prestisjetung fagbokpris under konferansen The Academy of Management.

Publisert Sist oppdatert
Tor Hernes, professor i organisasjon ved Copenhagen Business School og professor i organisasjonsteori og innovasjon ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV), fikk prisen «George R. Terry Book Award» for sin bok «A process theory of organization». The Academy of Management opplyser på konferansens hjemmeside at prisen deles ut årlig, og at den tildeles den boken som blir vurdert som det mest fremragende bidraget til internasjonal utvikling av ledelseskunnskap de siste to årene.

– Meget stor ære

Juryen vurderte i år over 40 bidrag, og to av de finalistene som ble utkonkurrert av Tor Hernes´ bok var «Give and take» av Adam Grant og «Manufacturing Morals» av Michel Anteby.
I en kommentar til prisutdelingen på hjemmesiden til HBV sier Tor Hernes: «Prisen er definitivt den største i verden innenfor organisasjon og ledelse. Det er meget stor ære.»

Verdens største

Mange tusen studenter, professorer, forskere og andre profesjonelle fagfolk innen ledelse deltok på årets The Academy of Management-konferanse i Vancouver i Canada.
Konferansen omtales gjerne som verdens største konferanse i organisasjon og ledelse, og år hadde de hele 2150 sesjoner på programmet, inkludert over hundre symposier der tenkere innen ledelse diskuterte nye funn.
Powered by Labrador CMS