Aktuelt

Anna Rehnström er ny sjef for infrastruktur i Basefarm.

Anna Rehnström ny sjef for infrastruktur i Basefarm

Basefarm har ansatt Anna Rehnström som ny leder for infrastruktur hos Basefarm. Rehnström har bred erfaring fra resultatorientert ledelse innenfor informasjonssikkerhet og fysisk sikring. Hun vil rapportere direkte til konsernledelsen i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Rehnstrøm kommer til Basefarm fra Evry, hvor hun først var sikkerhetsleder, deretter ledet selskapets svenske infrastruktursatsing og senere jobbet i direkte oppdrag av konsernledelsen i Norge.

Hun startet karrieren og utdannelse i det svenske flyvåpenet, hvor hun ledet arbeid med IT- og telekommunikasjon i ti år. Før hun startet i Evry i 2008, var hun informasjonssikkerhetskonsulent og så opplæringskoordinator for informasjonssikkerhet hos Sveriges beredskapsmyndighet MSB.

I Basefarm får hun tittelen Vice President Infrastructure. Hun vil til daglig sitte i Stockholm. Her overtar hun ansvaret for infrastruktur etter Leif Engdahl som vil lede Basefarm i Sverige.

– Basefarm gjør sunne vurdering og har konstant fokus på leveransestabilitet og sikkerhet. Dette og et arbeidsmiljø hvor man ser hverandre var viktig for valget, sier Anna Rehnstrøm.

Basefarm er en driftsleverandør av komplekse IT- løsninger for virksomhetskritiske applikasjoner. Selskapet tilbyr driftsdesign, applikasjonsdrift, avansert teknologi, skytjenester og datasenterplass/colocation fra seks datasentre i Europa. Selskapet har 400 medarbeidere, og forvalter mer enn 40.000 tjenester som når over 40 millioner sluttbrukere globalt.

Flere saker om nye sjefer her.

Powered by Labrador CMS