Annonse
EKSTRA FORDEL: Konsernsjef i Nortura, Arne Kristian Kolberg er en sensitiv type. Noe han mener er en stor fordel i lederjobben. Foto: Nortura.
Nortura-sjef Arne Kristian Kolberg

Den høysensitive lederen

Det var ingen selvfølge at Kolberg skulle gå ut i Aftenposten i mai i år og klistre på seg selv to etiketter som mange forbinder med noe negativt – «høysensitiv» og «introvert». Av alle toppplederne i Norturas tiårige historie, var han den som hadde sittet lengst, hele tre år på dette tidspunktet. Hodene hadde rullet ganske ubarmhjertig i selskapet før han besteg topp-plassen; konsernsjefen før ham måtte gå på dagen.

Les resten med abonnement fra
Velg det abonnementet som passer best for deg. Priser fra:
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her

Arne Kristian Kolberg

Stilling: Konsernsjef i Nortura

Født: 1968

Sivilstand: Gift, to sønner og en datter

Utdanning: Økonomiutdannelse fra Norges Landbrukshøgskole, NLH

Karriere: Rådgiver i Landbruksdepartementet, organisasjonssjef ved Østfold Eggsentral, daglig leder i Prior Øst og direktør hvitt kjøtt i Prior Norge. Etter fusjonen med Gilde fikk han ansvar for hvitt kjøtt og egg, etterhvert også slakting, skjæring og foredling av rødt kjøtt. Konserndirektør i Norturas Produksjon og foredling, visekonsernsjef i Nortura.

Annonse

Arne Kristian Kolberg

Stilling: Konsernsjef i Nortura

Født: 1968

Sivilstand: Gift, to sønner og en datter

Utdanning: Økonomiutdannelse fra Norges Landbrukshøgskole, NLH

Karriere: Rådgiver i Landbruksdepartementet, organisasjonssjef ved Østfold Eggsentral, daglig leder i Prior Øst og direktør hvitt kjøtt i Prior Norge. Etter fusjonen med Gilde fikk han ansvar for hvitt kjøtt og egg, etterhvert også slakting, skjæring og foredling av rødt kjøtt. Konserndirektør i Norturas Produksjon og foredling, visekonsernsjef i Nortura.

Annonse