Nyskaping

Vinneren, Yngvar Pettersen, sammen med Innovasjon Norge-sjef, Anita Krohn Traaseth,

Home Control beste startup på Oslo Innovation Week

Home Control, og gründer Yngvar Pettersen stakk av med seieren i kåringen «100 Pitches by DnB», og innkasserer premien på 300 000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

Det nystartede selskapet samler tjenester fra ulike leverandører for digital styring av hjem - smarthus - i en plattform.

Etter innledende runder i Trondheim, Stavanger, Bergen og Oslo, hvor over 100 oppstartsselskaper har deltatt, gikk de 17 beste videre til onsdagens store finale i Oslo. Alle selskapene fikk tre minutter til å presentere sin forretningssidé, foran en jury bestående av DnB-sjef Rune Bjerke, administrerende direktøri Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, og noen av verdens ledende investorer som Jeanne Sullivan (co-founder of StarVest Partners) og Tanya Horowitz (Capital A Partners). Techcrunch, et internasjonalt ledende teknologisk innovasjonsmagasin, var også representert i juryen ved Haje Kamps.

– Vi har presentert selskapet sikkert 100 ganger, og endelig vinner vi. Det er stort å vinne i konkurranse med alle disse gode selskapene, sier daglig leder og gründer Yngvar Pettersen.

På vegne av juryen vektla juryleder Jeanne Sullivan selskapets potensial:

– Selskapet Home Control løser et problem for forbrukere over hele verden. De er allerede i markedet i dag, og har bevist at de har et produkt som virker, sier Sullivan.

Om Oslo Innovation Week:
Oslo Innovation Week, fra 17. til 21. oktober, samler noen av verdens ledende gründere, investorer, forskere, næringslivsledere og oppstartsselskaper til 74 ulike arrangementer over hele Oslo. Teamet for årets OIW er “PowerCouples”, hvordan etablerte selskaper og oppstartsselskaper, og ulike bransjer, gjensidig kan utnytte hverandres ressurser og kompetanse med mål om økt innovasjonsevne. Det er ventet totalt 10 000 deltagere, og det er også påmeldt omlag 65 journalister fra 23 land.

Powered by Labrador CMS