Arbeidsliv

Nå åpner Nav et eget kontor ved Moss lufthavn. Rundt 500 ansatte ved flyplassen mister jobben når Ryanair legger ned sin base på flyplassen.

Nav åpner kontor på Moss Lufthavn Rygge

I dag, tirsdag, åpner Nav i Østfold et eget kontor på Moss Lufthavn Rygge. Kontoret skal være åpent fram til slutten av oktober.

Publisert Sist oppdatert

– Vi oppretter nå et midlertidig Nav-kontor for de ansatte på flyplassen. Fram til 28. oktober vil vi være til stede på flyplassen på tirsdager og torsdager, sier Hege Aatangen, markedssjef i Nav i Østfold.

Nav har fått en egen skranke ved inngangen av flyplassen. I september blir det arrangert en jobbmesse for ansatte på flyplassen.

Moss Lufthavn Rygge stenger 29. oktober etter at Ryanair tidligere i år besluttet å legge ned sin base på grunn av innføringen av en passasjeravgift på 88 kroner per billett. Rundt 500 ansatte ved flyplassen blir berørt.

I alt 16 Ryanair-flyginger inn og ut av Norge legges ned og selskapets kapasitet i Norge kuttes med omtrent 50 prosent. Noen avganger flyttes til Torp, og noen nye ruter opprettes fra Gardermoen.

Powered by Labrador CMS