Aktuelt

Administrerende direktør i Kantar TNS, Stein Aarland.

TNS Gallup skifter navn

Som en del av et internasjonalt endringsprosjekt der målet er å gi kundene enda enklere tilgang på Kantar-gruppens kompetanse og ressurser, endrer TNS Gallup navn til Kantar TNS.

Publisert Sist oppdatert

Det melder selskapet i en pressemelding.

WPP-eide Kantar, som TNS Gallup er en del av, gjennomfører et omfattende endringsprosjekt for å bistå sine kunder enda mer effektivt med å skape vekst, se muligheter og løse utfordringer knyttet til markedsføring, medier og utviklingsarbeid.

– En viktig målsetting med prosjektet er å gi alle kundene enklere tilgang til Kantars ressurser på tvers av alle Kantars selskaper og merkevarer, og på tvers av landegrenser. Et viktig tiltak i dette arbeidet, er å tilrettelegge for samarbeid, forteller administrerende direktør i Kantar TNS, Stein Aarland.

– Vi har i mange år representert Kantar Media i Norge, fortsetter Aarland. – For å realisere ambisjonen om at Kantars ressurser skal være lett tilgjengelig for våre kunder, vil vi framover også representere Kantar Public og Kantar Millward Brown. På lenger sikt vil det være aktuelt å representere flere Kantar-merkevarer i Norge.

For å støtte målsetningene om økt samarbeid og enklere tilgang til alle Kantars ressurser, vil Kantar-merkevarenes visuelle identitet harmoniseres. Et resultat av denne harmoniseringen, er at TNS Gallup skifter navn til Kantar TNS og får ny logo.

Norsk Gallup Institutt, kjent for innsamling av data med høy kvalitet og som er eid av Kantar TNS, vil videreføre sin virksomhet uten endringer i navnet.

Powered by Labrador CMS