Annonse
Foto: Unsplash.

Stillingsannonse​Vi søker selgere!

Salgskonsulent

Vi søker en selvgående selger som ønsker å bidra til å bygge vår abonnementsavdeling i Oslo videre. Fokus vil være på salg av våre abonnementsprodukter. Den utvalgte vil jobbe selvstendig, men med full oppfølging i salgsarbeidet. Kandidaten må være strukturert og ryddig, samt kunne vise til gode salgsresultater. Vedkommende må videre ha en meget god forståelse for salgsrollen, gjerne med erfaring fra salg innen forlags-/ media bransjen, eller salg av andre abonnementsprodukter.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være både B2B og B2C-salg av abonnement gjennom prospektering, kundekontakt og kundepleie. Man vil være ansvarlig for eget budsjett som ligger til stillingen. Lønn vil være basert på en kombinasjon av høy fastlønn og provisjon.

Ved spørsmål, kontakt salgs- og markedssjef Lena Vigre Kirkeberg på telefon 918 51 811. Søknad sendes til, lena.vigre@medierogledelse.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 


 

Annonseselger (frilans)

Vi søker en erfaren selger som ønsker å bidra til å bygge vårt annonsesalg på Dagens Perspektiv og Ukeavisen Ledelse videre. Fokus vil være på salg av annonser på print og digitalt til privat- og offentlig sektor. Den utvalgte vil jobbe selvstendig, men med full oppfølging i salgsarbeidet. Noe tid hos arbeidsgiver per måned må påregnes, men dette kan avtales nærmere.

Kandidaten må være strukturert og ryddig, samt kunne vise til gode salgsresultater. Vedkommende må videre ha en meget god forståelse for salgsrollen, gjerne med erfaring fra salg innen forlags-/ media bransjen.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være salg av annonser til tunge aktører i offentlig- og privat sektor, budsjettoppnåelse og kundepleie. Lønn vil være provisjonsbasert.

Ved spørsmål, kontakt salgs- og markedssjef Lena Vigre Kirkeberg på telefon 918 51 811. Søknad sendes til, lena.vigre@medierogledelse.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Annonse
Annonse