Annonse
Seminar:

Jobb smartere

Oslo konserthus, lille sal, onsdag 5. september 2018 fra 8.30 – 12.00 | Påmelding

Hvordan oppnå bedre resultater på jobben? Nøkkelen er ikke å jobbe mer, men jobbe smartere viser forskning fra professor Morten T. Hansen.

På dette eksklusive halvdagsseminaret får du ta del i hans forskning, og få råd fra Dora Thorhallsdottir, Atle Trodal og Pellegrino Riccardi om hvordan du med enkle grep kan bedre din egen hverdag og oppnå mer – selv i digitaliseringens tidsalder.

PROGRAM  

08.00 Dørene åpner.
Kaffe, registrering og et hyggelig gjensyn med noen du kjenner.  

08.30 Velkommen ved konferansier Hans-Petter Nygård-Hansen.

Hvordan gjøre mindre, jobbe bedre og få gjort mer?
Morten T. Hansen, professor i ledelse ved Berkeley, Uv. of California

Hvordan oppnår noen på jobben bedre resultater? Hvorfor lykkes noen ledere bedre med å jobbe smartere? Etter en unik fem-års studie blant 5000 internasjonale ledere og ansatte, fant Morten T. Hansen mange svar. Og blant dem er ikke å jobbe mer...

I dette foredraget, bygget på boken «Suveren på jobb. Hvordan de beste gjør mindre, jobber bedre og oppnår mer» deler han sin forskning med deg, og forklarer sine syv Jobb smartere-tips, som kan brukes av alle som vil maksimere sin tidsbruk og oppnå mer. Rådene og teknikkene han presenterer er veldig konkrete, og som deltaker på seminaret får du også boka der de er oppsummert.  

Les mer om Morten Hansen her.

10.00 Kaffepause.
Morten T. Hansen signerer boken ”Suveren på jobb”  

10.30
Hvordan komme i gang med endringene?
Dora Thorhallsdottir, relasjonsterapeut og Atle Trodal, ledelsesrådgiver

Hvorfor er det lettere sagt enn gjort å jobbe smartere? Er det noe i privatlivet eller forholdet til dine kolleger som står i veien? Er det trekk ved personligheten din som hindrer deg, og hva kan du i så fall gjøre med det?

Få svar og inspirasjon i denne samtalen mellom konferansier Hans-Petter Nygård-Hansen, Dora Thorhallsdottir og Atle Trodal. De tar opp tråden der Morten T. Hansen slipper den – og setter flere brikker på plass for deg.

Les mer om Dora Thorhallsdottir her og Atle Trodal her.


Kultur og kommunikasjon: Skap et bedre klima på jobben!

Pellegrino Riccardi, endringsagent

God kommunikasjon og gode relasjoner på jobben er avgjørende for å skape effektivitet og trivsel. Pellegrino Riccardi lærer deg om de grunnleggende menneskelige behovene og motivasjons-driverne som gjør at du med enkle grep kan bidra til at både du og andre blomstrer...

Les mer om Pellegrino Riccardi her.   

12.00 SLUTT

Meld deg på her

Annonse
Annonse