Annonsørinnhold
Annonsørinnhold

Trenger parforholdet et lite løft?

 

Trenger parforholdet et lite løft?

Du kjenner deg kanskje igjen. Sene og romantiske kvelder med deg og kjæresten, har blitt byttet ut med hverdagens mange gjøremål. Heldigvis finnes det noen små grep dere kan gjøre sammen for å puste liv i kjærlighetslivet igjen. Her kan et nytt sexleketøy være redningen. Det finnes et hav av forskjellige produkter som stimulerer sexlysten til både menn og kvinner. Du kan også kjøpe slike leketøy som er laget til par. På nettsider som Lovebuddy.no kan du bli enda klokere på hvilke produkter som er på markedet, og hvilke som blir kåret til best i test. I denne artikkelen gir vi deg et lite innblikk i sexspill som kan øke sexlysten for deg og partneren din.

Erotiske spill for par

Det første man tenker på når man hører sexleketøy, er kanskje ikke spill. Sexspill er en god måte å bli ekstra kjent med partneren din, og en måte dere kan utforske og eksperimentere sammen. Du kan finne nye sider både ved deg selv og partneren din. Det å utforske noe sammen forbedrer forholdet. Dere kommer tettere på hverandre og oppdager nye sider som dere ikke visste dere hadde. Prøv for eksempel et spill som gjør at dere begge får muligheten til å utforske deres seksuelle fantasier. Her kan dere for eksempel prøve nye sexstillinger ved hjelp av Kama Sutra-kort. Dette er kanskje stillinger som dere ikke har prøvd før, eller som dere bare ikke visste fantes.

Flere av disse spillene inneholder også sexleketøy. Dette kan være sexleketøy som for eksempel penisringer. Disse ringene gir nytelse til både mannen og kvinnen. Med et slikt sexspill får dere åpnet opp for nye sider ved hverandre, samtidig som dere får mer tid sammen, og tid til å finne tilbake til hverandre. Ikke bare gir spillene nytelse, det er også gøy og romantisk. Sexspill er derfor en god måte å dyrke nærheten og intimiteten med hverandre på når hverdagen ellers er travel.

Nybegynnerspill

Hvis dere synes det er litt grenseoverskridende med sexspill, kan dere velge et spill som er beregnet på nybegynnere. Her finnes det brettspill med spennende og erotiske utfordringer som bringer dere tettere på hverandre. I flere slike spill kan dere velge mellom forskjellige intensitetsnivåer, alt etter hvilket humør dere er i. Samtidig finnes det spill som inneholder belønninger dere gir hverandre i dagene og ukene som kommer, etter at dere er ferdige med å spille. Dette gjør at dere kontinuerlig bevarer nærheten i hverdagen, og at dere har noe å glede dere til sammen.