Annonse
Foto: Logitech

Nå kommer øretelefonene utviklet spesielt for åpne kontorlandskap

Datautstyrsprodusenten Logitech lanserer i dag et par nye hodetelefoner spesiallaget for mennesker som jobber i åpne kontorlandskap.

En undersøkelse utført av YouGov for Logitech viser at mer enn halvparten av nordmenn som jobber på kontor har jobbet et annet sted enn arbeidsplassen, på grunn av støyende miljø.

Hele seks av ti kontoransatte svarer også det er viktig for dem å kunne jobbe i stille omgivelser for å kunne gjøre en best mulig jobb.

Andre undersøkelser har dokumentert at hele 70 prosent opplever å bli forstyrret i kontorlandskapet, særlig av andre kollegaers samtaler.

De nyutviklede hodetelefonene gjør ikke noe revolusjonerende nytt. De har mulighet for aktiv støykansellering og skal visstnok også gi klar lyd i gruppesamtaler gjennom den medfølgende mikrofonen.

Logitech har priset dem lavere enn de mest populære og kritikerroste hodetelefonene på markedet i dag.

Alt om kontoret

Jobben er en tredjedel av livet ditt, og jobben din foregår på kontoret. Da er det viktig at fakta kommer på bordet om hvilke løsninger som fungerer, hva som forstyrrer, hva som fenger og hva som feiler. Vi har gått inn for å komme til bunns i kontordebatten og funnet mange gode løsninger og god forskning på feltet.

Hos oss får du alt du trenger å vite om kontoret:

 

Annonse
Annonse