Bevegelser

Ny jobb og nye utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

Gjesteprofessor ved Karolinska Institutet

Generalsekretær i Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Hans Morten Lossius, blir gjesteprofessor ved Karolinska Institutet i Sverige. Universitetssykehuset etablerer en forskningsorganisasjon innen prehospital akuttmedisin og ønsker å dra nytte av Lossius sin kompetanse og erfaring.

Administrerende direktør i Mesta

Kurt Opseth er ansatt som ny administrerende direktør i Mesta AS. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Airlift AS.

Opseth har bred toppledererfaring både fra industri- og entreprenørvirksomhet og er 57 år. Han er utdannet sivilingeniør Bygg fra NTNU samt bedriftsøkonom fra BI og har, i tillegg til Airlift AS, mange års yrkes-/ledererfaring fra Grøner/ Sweco, Førde Sementvarefabrikk, Veidekke, bygget opp Bautas (i dag Ramirent) og ledet Backe Entreprenør Holding.

Markedsansvarlig for BOV

Bygg og Ventilasjon AS (BOV) har ansatt Tore Korsmo som Markedsansvarlig for BOV.
Tore tiltrer stillingen i 1. November 2015.

Han kommer fra stillingen som Director Marine and Offshore i Johnson Controls. Han har tidligere vært ansvarlig for å bygge opp Novenco sin avdeling i Bergen i perioden 1985-2012. Tore er utdannet ingeniør og økonom.

Ny partner i Geelmuyden Kiese I

Bård Hammervold har særlig ansvar for selskapskommunikasjon, identitets- og merkevareprosesser samt kommunikasjonsstrategi. Bård Hammervold kom til Geelmuyden Kiese høsten 2013 fra stillingen som kommunikasjonsdirektør ved Munchmuseet og har også hatt lederfunksjoner i større industribedrifter, blant annet Hydro og senere StatoilHydro (nå Statoil) og Eniro. Bård Hammervold er utdannet siviløkonom/MBA fra Handelshøyskolen BI.

Ny partner i Geelmuyden Kiese II

Lars Nermoen har mer enn ti års erfaring med kommunikasjon knyttet til energi, industri og klimaspørsmål. Han har vært informasjonssjef i Hydro, hvor han jobbet med blant annet olje og gass, vindkraft, vannkraft, aluminiumsproduksjon, resirkulering og energieffektivisering i transport og bygg, og informasjonsrådgiver i Olje- og energidepartementet. Lars Nermoen har hovedfag i medier og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo og har bred erfaring innenfor strategisk kommunikasjon, budskapsutforming, mediekontakt og krisekommunikasjon.

Ny partner i Geelmuyden Kiese III

Marius Eriksen har som sitt spesialområde integrerte kampanjer, identitets- og merkevarebygging, sosiale medier/digitale løsninger og konsept- og idéutvikling. Han står bak flere prisvinnende strategier og kampanjer. Noen av disse er den politiske kampanjen «Hverdagsreisen» med NAF, «#vennetur» med Den Norske Turistforening, «Norges råeste reiserace» med Berg-Hansen Reisebureau, «Kunnskapsreisen» med Universitetet i Stavanger og «#kollen100000» med Skiforeningen. Marius Eriksen er utdannet i Edinburgh, Skottland og har en grad innen informasjons- og samfunnskontakt.

Lippestad inn i Oslo byregjering

Geir Lippestad (Ap) er nå byråd for næring og eierskap, med ansvar for integrering og mangfold i den nye byregjeringen i Oslo.

Brundtland inn i Røkke-styre

Tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland (76) blir styremedlem i Kjell Inge Røkkes nye studentstiftelse Aker Scholarship.

Powered by Labrador CMS