Annonse

Siden sist

Hegnar uten engel

Redaktør Trygve Hegnar, en av landets fremste eksperter på engler skal vi dømme ut i fra hvor mye han skriver om den slags, konkluderer i Finansavisen med at kongehuset er blitt et kremmerhus. Det er prinsesse Märtha Louise som har skylden. Hun hevder å ha evnen både til å ha kontakt med og å se engler. Hegnar selv ser ikke snurten av dem og har heller ikke anstrengt seg særlig for å komme i kontakt med dem. Prinsessen er åpen for at det også er mulig å komme i kontakt med de døde. I alle fall samarbeider hun med Lisa Williams som etter sigende skal kunne kunsten å snakke med de døde. Hvis Hegnar fikk velge, ville han nok valgt å komme i kontakt med de døde. Det kunne gitt interessante perspektiver på dagens traurige nyheter. Men det later til at han mener det er like umulig å kommunisere med døde som med engler.

Sommerferie for kua

Noen tror at dyrene holder det gående i samme modus hele tiden. Slik er det ikke. De har både sine ferier og tider med mye overtid. Nationen melder at det kan bli slutt på «sommerferie» for kyr. Det er landbruksminister Sylvi Listhaug som varsler en gjennomgang av misjonskravet for denne gruppen firbeinte. Det var i år alle kyr fikk rett til åtte uker «sommerferie» på beite eller i egen luftegård. Nå melder bøndene at det ikke er enkelt å få til dette i praksis. Det er ikke flust med ledige beitearealer rundt om. Listhaug ser problemet og sier hun vil se på saken. Kyrne synes som folk flest at sommerferie er fine greier, og de liker nok like lite som folk flest at innarbeidede rettigheter tas fra dem.

Segway-stagnasjon

Ifølge VG har salget av stålhjulinger gått i stå. En forhandler i Asker har bare solgt en stålhjuling siden de ble lovlige fra 1. juli av. Kjedelige greier for regjeringen. At Segway skulle bli lovlig, var noe av det første H og Frp ble enige om i forhandlingene på Sundvollen. Det var en gave til hele folket. Nå virker det som om folket ikke bryr seg om gaven de har fått. Hvis også salget av påhengsmotorer går ned etter at avgiften er blitt redusert, begynner Frp virkelig på lure. Men mer vin i taxfreen ser ut til å ha blitt en suksess. Så kom ikke her å si at de ikke får gjennomslag i regjeringen.

Annonse
Annonse