Samfunnsstyring

Siden sist

Publisert Sist oppdatert

I fight med puppen

Det går for seg i Hong Kong, men kvinnene her opptrer dog mer tildekket enn kvinner gjør andre steder. Rundt 100 mennesker, flere med BH-er utenpå, demonstrerte etter at en kvinne ble dømt til fengsel for å ha angrepet en politibetjent med brystet sitt, melder NTB. 39 år gamle Ng Lai-ying ble funnet skyldig i å ha brukt brystet for å dunke borti armen til en politimann under en demonstrasjon tidligere i år.

Bryster blir vanligvis sett på som relativt ufarlig å komme ut for, men det opplyses ikke om puppstellet til denne kvinner var at et spesielt farlig slag.

Kysset hjorten

Ingen skal være i tvil om at Venstre gir jernet for gründere. VG dekket tett på Abid Rajas møte med Nordfjordhjort, en gründerbedrift på Vestlandet. VG skriver under et megastort bilde: «Abida Raja lukket øynene og kysset den mannlige hjorten Oskar, (4 år og 180 kilo). Raja vil at flere skal få gjøre som han». Videre skriver VG at «en ekstatisk Raja ble tungeslikket av Oskar. Han måtte kysse den tre ganger for å få en godt bilde og synes det hele var «vått og flott».

Det er bare for Venstre-velgere å følge på, om man skulle ha slike behov. Det er også mulig å prøve seg på andre dyr. Her er det liberalismen som gjelder. Har du lyst, har du lov.

Glemte treåring

En fransk familie glemte igjen en treåring på en rasteplass. De kjørte 150 km før de oppdaget det, skriver Dagbladet. Slik kan vi ikke ha det. Skjer det i Frankrike, er det like før det skjer her. Og den som har flere barn, vet at det er krevende til enhver tid å holde oversikt over hvor de befinner seg. Vi får begynne med en regel og se om det hjelper. I hver bil som har mer enn to passasjer, må det føres loggbok. Etter et hvert stopp, skal det skje et opprop og antallet føres inn i loggen. Har man ikke loggen i orden under kontroll, blir det bot, en saftig sådan. Det er ikke sikkert Trygg Trafikk trenger å ta saken. Det kan vær det kommer et direktiv fra EU før vi vet ordet av det.

Powered by Labrador CMS