Annonse
Foto: Damir Spanic / Unsplash

Skråblikk siden sist​Nye jobber med intimitetskoordinering

Vi trenger sårt nye arbeidsplasser her i landet. Nå ser det ut til at det begynner å løsne på noen områder. Det meldes om et behov for intimitetskoordinatorer ved innspilling av sexscener på film.

Noen skuespillere frykter at regissøren kan komme til å presse på for at de skal lenger enn de egentlig ønsker når det gjelder nakenhet og handlinger av større eller mindre seksuell karakter.

Sex og film er det over alt, så dette bør det kunne bli en del stillinger av. For å være på den sikre siden bør de ansettes av staten. Tjenesten kan organiseres som et tilsyn.

Kompetansen må selvsagt bygges opp. I første omgang holder det ved med en bachelorutdanning, men etter hvert bør det være mulig å ta en master i intimitetskoordinering.

Frp er for tiden opptatt av yrkesrettede utdanninger. Derfor har de ikke sansen for at en folkehøgskole starter opp en linje for drag-dans. Med intimitetskoordinering er det annerledes. Det er mye intimitet som skal koordineres. Jobben består i å klå, om bare staten kommer på banen.

Med Fredriksen på laget

John Fredriksen framstår som en av dem som tenker mest, i betydningen størst, på andre. Han har gått inn mer nærmere en milliard i Norwegian og er blitt blant de største eierne. Det er lite glede han får av de pengene. Fredriksen har privatfly, så han klarer seg.

Den Solbergske gjenåpningen

I forrige uke feiret Erna Solberg gjenåpningen av Oslo med å besøke et nytt utested som ikke har vært stengt under pandemien og som endatil er eid av tidligere politikere og noen mediefolk.

Hun burde selvsagt valgt et sted som hadde vært stengt, som har gått konkurs og som har en innvandrer som snakker dårlig norsk som eier. Da kunne hun hatt med seg noen hundre tusen og fått til en skikkelig åpning og en demonstrasjon på at Høyre skaper arbeidsplasser.

Ikke en gang dét hadde vært godt nok for alle. Framfor å feire i Oslo, er det dem som mener hun burde reist til Hammerfest og Trondheim og trøste de smittede og dem som må være i karatene.

Hun kunne også tatt en tur til Geilo og vist befolkningen at hun kan følge reglene når hun virkelig går inn for det.

Spesialvaksinering

Nå er bortimot 500 politikere og nøkkelpersoner, med unntak av dem som ikke har sans for å snike i køen, vaksinert.

De som absolutt ikke kan vente på tur, kan få Jansen-vaksinene. Et stikk, dermed er det gjort. Men myndighetene bruker så lang tid på å finne ut av hvordan det skal gjøres, at dette blir det neppe noe av. For en må innom en lege og få råd. De rådene vil de ikke få av leger, sier Legeforeningen.

Dessuten skal legene snart ha ferie.

Den som virkelig er heldig, er kronprinsen. «Kronprinsen vil bli koronavaksinert med ekstradose fra regjeringen», melder NTB. Hva denne ekstradosen består av, av er det ikke opplyst om.

Nakstad har heller ikke kommentert saken. Ryktene sier at det dreier som om en tilpasning til folk som har blått blod i årene. Bent Høie skal ha fått tak i «kongestoffet» via sine kontakter i Asia som i sin til hjalp ham med munnbind og smittevernsutstyr.

Ukens sitater

Bjørn reagerer på rydding av trær og vegetasjon
(Østlandets Blad)

Heldigvis skjer protestene så langt i beskjedne former, men dette kan endre seg dersom bjørnene forstår at normal opinionspåvirkning ikke fører fram.

 

Advarer mot kontakt med de døde

(Dagen)

Det er to meters avstand som gjelder her også for tiden.

 

Slik hvitvasker du

(Klassekampen)

Nye toner fra venstresidens hofforgan.

 

Bergenserne er tomme for ord

(VG)

Det er riktig, de fikk ikke frem et ord da det ble klart at null poeng for Brann etter seks kamper var et faktum. Men etter få minutter var de i gang med å kjefte på
treneren.

 

Annonse
Annonse