Annonse
Christian Printzell Halvorsen gleder seg stort over å være tilbake i Finn og Schibsted. Han tiltrer rollen som CEO i Finn.no og EVP Nordic Marketplaces 11.oktober 2019.   Foto: Finn.no.    

Christian Printzell Halvorsen blir administrerende direktør i Finn.no

Styret i finn.no har ansatt Christian Printzell Halvorsen som administrerende direktør i Finn.no.

Printzell Halvorsen vil også gå inn i rollen som EVP Nordic Marketplaces, og vil tiltre i Finn og Schibsted fredag 11.oktober.

«Christian Printzell Halvorsen (45) har en unik og dyp markedsplasskompetanse fra sine ti år i Schibsted - både som leder i FINN.no og som leder for produktorganisasjonen i Schibsted Marketplaces,» skriver selskapet i en pressemelding.

De siste to årene har Printzell Halvorsen ledet Cxense - et globalt, børsnotert teknologiselskap som hjelper medieselskaper i hele verden å ta i bruk data for å drive personalisering og øke annonse- og abonnementsinntekter.

Verdifull erfaring

Kristin Skogen Lund, styreleder i Finn.no og konsernsjef i Schibsted, er glad for at Christian vil returnere til Schibsted.

– Vi har hatt en god og grundig prosess for å være sikre på å finne den beste personen til å lede Finn og de nordiske markedsplassene videre. I Christian fant vi den perfekte kandidaten til å vokse og utnytte det enorme potensialet vi har i våre markedsplasser. Hans seneste erfaring fra Cxense er også høyst relevant for hans nye rolle inn i konsernledelsen i Schibsted.

Som en som selv har returnert tilbake til Schibsted etter noen år ute, synes Skogen Lund det er flott at han velger å komme tilbake etter å ha tilegnet seg mer erfaring som tidligfase-investor, styremedlem og en global tech-leder innen medieindustrien.

– Christian Printzell Halvorsen var en stjerne i Schibsted da han startet i Finn i 2007 som direktør for strategi og forretningsutvikling. Han ble senere CEO i Finn i 2009, og SVP Product i Schibsted i Barcelona i 2014, sier Skogen Lund.

 Han har sittet i styret til flere av Schibsted-selskapene, deriblant Blocket og LeBonCoin, og har dyptgående markedsplasskompetanse.

– I alle disse årene var han en drivkraft i arbeidet med å utvikle neste generasjon digitale markedsplasser, helt i tråd med de nordiske markedsplassenes strategi. Han er en kraftfull endringsagent med et sjeldent godt strategisk blikk koblet med dyp teknisk kompetanse, sier Skogen Lund.

Spennende kapittel

Christian Printzell Halvorsen gleder seg stort over å være tilbake i Finn og Schibsted.

– Jeg har et stort engasjement og interesse for markedsplasser etter ti år i Schibsted. Jeg har fått være med på Finns fantastiske vekst og reise, fra en tradisjonell «horisontal rubrikk» til en mer avansert og vertikal markedsplassmodell - en viktig del av Finns nåværende strategi, sier Printzell Halvorsen

Han forteller videre at organisasjonen er bygget på en «fantastisk kultur som tiltrekker seg spennende og dyktige talenter, og attpåtil er det en av Norges beste arbeidsplasser».

– Jeg gleder meg virkelig til å ta del i et nytt og spennende kapittel i Schibsted, og bli kjent med de flotte folka i FINN, Blocket og Tori.

Han har stor tro på at erfaringen i Cxense vil være nyttig inn i Schibsted.

– Jobben i Cxense har gitt meg en dypere forståelse av de utfordringer og muligheter som ligger i medieindustrien, og jeg har fått stor respekt for hvor langt Schibsted har kommet sammenlignet med industrien globalt. Det har også vært utrolig lærerikt å jobbe i et globalt og svært konkurranseutsatt marked, sier Christian Printzell Halvorsen.

Annonse
Annonse