Annonse
Harald Ullevoldsæter kom tilbake til Orkla tidligere i år, etter å ha vært konserndirektør Økonomi og IKT i Nortura SA siden 2014. Foto: Nortura. 

Han blir ny finansdirektør Orkla

Harald Ullevoldsæter kom tilbake til Orkla tidligere i år, etter å ha vært konserndirektør Økonomi og IKT i Nortura SA siden 2014.

Fra 1996 til 2014 jobbet Ullevoldsæter i Orkla, hvor han har hatt en rekke lederstillinger innen økonomi og finans, deriblant som økonomidirektør og medlem av ledergruppen i Orkla Brands og Orkla Brands Nordic, skriver selskapet i en melding.

Ullevoldsæter har også jobbet ni år som finansanalytiker i DNB Markets. Han er utdannet siviløkonom fra BI.

Blir toppsjef i Skagerak Energi

Ullevoldsæter etterfølger Jens Bjørn Staff (52), som har vært konserndirektør for finans og økonomi i Orkla siden 2014.

Staff har valgt å si opp sin stilling for å bli Chief Executive Officer (CEO) i Skagerak Energi, som har omtrent 3 milliarder kroner i omsetning, ca. 630 ansatte og hovedkontor i Porsgrunn.

Han tiltrer stillingen senest 1. juni 2020.

– Jeg vil takke Jens Staff for hans verdifulle bidrag til Orkla i årene han har vært CFO og medlem av konsernledelsen. Han har vært sentral i videreutviklingen og profesjonaliseringen av konsernets økonomi- og IT-funksjon. Jeg ønsker han lykke til med ny og spennende jobb utenfor Orkla. Jeg er glad for at Harald Ullevoldsæter har takket ja til å etterfølge Staff som CFO. Med sin solide erfaring innen økonomi og finans og en svært god forretningsmessig forståelse, er jeg sikker på at han vil spille en viktig rolle for Orklas verdiskaping fremover, sier konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch.

Annonse
Annonse