Annonse
Toril Nag blir styreleder i IKT-Norge. Foto: Lyse

Nag blir styreleder i IKT-Norge

Toril Nag, konserndirektør med ansvaret for tele/teknologi i Lyse, overtar som styreleder i IKT-Norge, og flere av bransjens profilerte aktører skal være med å videreføre arbeidet for ansvarlighet i de digitale næringer.

– Vi er stolte over å ha et samlet styre med bred kompetanse og erfaring fra IKT-bransjen. Det er viktig for vårt arbeid med å styrke de overordnede rammebetingelsene for det digitale næringslivet, sier adm. direktør i IKT-Norge, Heidi Austlid.

Lyse-direktør Toril Nag har gjennom flere år vært en kapasitet i bransjen. Hun er sivilingeniør i computer science med fordypning i maskinlæring, kunstig intelligens og robotikk. Noe som er viktig kompetanse i tiden fremover.

– Vi ser et IKT-Norge som befester den posisjonen som er bygget opp over mange år, som får sterkt gjennomslag for sine saker. Organisasjonen har stor betydning ikke bare for bransjen men også for Norge i den omstilling og vekst vi nå står i, sier styreleder Nag.

IKT-Norges medlemmer er store og små bedrifter fra ulike næringer over hele landet, med et felles ståsted i teknologi og digitale løsninger.

– Jeg ser fram til å jobbe sammen med vårt nye styre for å løfte IKT-Norge videre, gjøre Norge bra for digitale næringer og digitalisering bra for Norge, avslutter Austlid.


Styremedlemmer:

Toril Nag                                      Lyse (styreleder)

Tonje Sandberg                           Accenture

Michael Jacobs                           Atea

Nina Wilhelmsen                         IBM

Kim Ydse Krogstad                      Making Waves

Anna Holm Heide                        No Isolation

Tore Bjelland                               Oracle

Asle Svanøe                                Telenor


Vararepresentanter:

Sverre Hurum                             Bouvet

Anne Vandbakk                         Broadnet

Kolbjørn Haarr                            DIPS

Hege Støre                                 Visolit

 

 

Annonse
Annonse