Annonse
Foto: Terje Borud

Ny sjef i Kantar

Fra 17. juni tiltrer Kari Nordstad som administrerende direktør i analyse- og rådgivningsselskapet Kantar.

– Kari har lang erfaring som leder fra flere ulike virksomheter, og kjenner Kantars strategi, kultur og medarbeidere svært godt. Hun er derfor, uten tvil, riktig kvinne for jobben, sier Yvonne Pernodd, Regional CEO Nordics & Baltics.

Nordstad har siden 2011 jobbet i ulike deler av Kantar, og kommer fra en stilling som leder for innsiktsavdelingen. Hun har tidligere hatt lederjobber i medieanalyse-selskapet Observer, både i Norge, Sverige og Portugal, og har jobbet i konsulentselskapet Teleplan.

– Jeg kommer til å bruke min erfaring og lidenskap for analysefaget, til å bygge videre på suksesshistorien til Kantar. Vi skal være det mest attraktive analyse- og rådgivningsselskapet i Norge – både for våre kunder og for ansatte, sier Kari Nordstad.

Ansettelsen av Kari Nordstad følger som en del av flere endringer i selskapet.

– Vi gjort en rekke strukturelle endringer for å sikre at den betydelige fagkompetansen som sitter i organisasjonen, både lokalt og globalt, blir enklere tilgjengelig for våre kunder, sier Nordstad.

Det har blant annet vært utskiftninger i ledergruppen, hvor Johanne Myre Fredriksen hentes inn fra Johnson Controls som ny HR-direktør. Eirik Friberg Ekrann, som har vært ute av selskapet en periode, kommer tilbake til Kantar med ansvaret for den faglige utviklingen av ekspertiseområdene – merkevare, kommunikasjon, innovasjon og kundeopplevelse.

– Vi har en engasjert og faglig tung ledergruppe som jobber operativt og er tett på markedet. Det vil komme kundene våre til gode, sier Kari Nordstad.

Annonse
Annonse